Browsed by
Tag: mohajerat canada

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

این نوشته در تاریخ 26 جون 2016 برابر 6 تیرماه 1395 نوشته و منتشر شده است.


فرانسوی زبانچندی پیش مطلبی در وبسایت مهاجران کانادا به انتشار رساندم که به شرایط دریافت ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه می پرداخت.

در پی آن نوشته در یک کارگاه یک ساعته از سوی دفتر ویزای کانادا مستقر در پاریس شرکت کردم. در آن کارگاه یکی از افسران مهاجرت کانادا شرایط این ویزاها را تشریح کرد و منابع لازم را در اختیار بنده و سایر شرکت کنندگان قرار داد. با توجه به توضیحات ایشان می توان گفت که این ویزاها برای کسانی صادر می شود که زبان فرانسه زبان روزمره شان باشد. برای مثال می توان به افراد زیر اشاره کرد.

  • مدرس زبان فرانسه در آموزشگاه های زبان
  • مدرس زبان فرانسه در مدارس، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها
  • مدرس خصوصی زبان  فرانسه (به شرط آنکه با مدارک کافی بتوانند این مسأله را ثابت کند)
  • کسی که در یکی از سفارت های فرانسوی زبان کار می کند (سفارت فرانسه، بلژیک، سنگال و …)
  • کسی که شغل او به گونه ایست که هر روز از زبان فرانسه استفاده می کند (مثلا جلسات به زبان فرانسوی است و …)
  • کسی که در یک کشور فرانسوی زبان زندگی می کند
  • هر فرد دیگری که بتواند ثابت کند زبان فرانسه زبان روزمره اوست

برای اقدام از این روش اجبار به ارائه مدرک زبان نیست ولی توصیه من این است که اگر فرانسه زبان مادری شما نیست حتما مدرک زبان ارائه کنید (با نمره معادل CLB 7 به بالا).  جدول زیر امتیازات قابل قبول را براساس آزمون TEF نشان می دهد.

CLB سطح  expression orale  compréhension de l’orale  compréhension de l’écrit  expression écrite
7 310 – 348 249 – 279 207 – 232 310 – 348
8 349 – 370 280 – 297 233 – 247 349 – 370
9 و بالاتر 371  به بالا 298  به بالا 248  به بالا 371  به بالا

چنانچه شرایط اولیه این روش را دارید با ما تماس بگیرید. دقت کنید که افراد موفق در این روش مجوز کار در کانادا دریافت خواهند کرد که در آینده ممکن است تبدیل به اقامت دائم کانادا شود. این روش راهی برای دور زدن نظام مهاجرتی کانادا نیست.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
اهمیت قراردادها در مهاجرت خوداشتغالی

اهمیت قراردادها در مهاجرت خوداشتغالی

این نوشته در تاریخ 12 مارس 2016 برابر 22 اسفند 1394 نوشته و منتشر شده است.


قرارداد و مهاجرت خوداشتغالیروش مهاجرت خوداشتغالی فدرال کانادا به منظور جذب افراد خوداشتغال (خویش فرما) در گروه های زیر پیش بینی شده است:

کسانی که به این روش به کانادا مهاجرت می کنند باید به اداره مهاجرت ثابت کنند که از پنج سال پیش از اقدام برای مهاجرت تا زمانی که افسر مهاجرت به پرونده آنها رسیدگی می کند، حداقل دو سال تمام سابقه کار خوداشتغالی داشته اند. برای اثبات سابقه خوداشتغالی مدارک زیادی می توان ارائه داد ولی مهم ترین این مدارک قراردادهایی است که متقاضی ارائه می کند. به طور کلی قراردادها باید ویژگی های زیر را داشته باشند.

  • وقتی قراردادها را در کنار هم می چینید نشان دهند که فرد حداقل به مدت دو سال پیاپی خوداشتغال بوده است. این بدان معنا نیست که حتما باید قراردادها پشت به پشت باشند. مثلا در مورد یک هنرپیشه ممکن است بین دو قرارداد فیلم وی فاصله بیفتد ولی به هر حال نباید فاصله بگونه ای باشد که خوداشتغالی آن هنرپیشه را زیر سوال ببرد.
  • در متن قراردادها به طور مشخص حدود و وظایف فرد خوداشتغال ذکر شده باشد (نوع خدماتی که ارائه می شود، تعداد ساعت هایی که باید صرف شود و …)
  • در متن قراردادها باید مشخص شود که زمان شروع و پایان قرارداد چه موقع است (مثلا از اول فروردین 1395 تا 20 خرداد 1395)
  • در متن قراردادها باید مسایل مالی به طور دقیق ذکر شود (مثلا آیا به صورت ساعتی پرداخت می شود یا درصدی و پورسانتی یا در مجموع چقدر پرداخت می شود)
  • ارجح است که قرارداد در سربرگ شرکت یا سازمان طرف قرارداد باشد. بدیهی است در قراردادهایی که با افراد حقیقی بسته می شود لزوماً سربرگ وجود ندارد و ممکن است قرارداد در یک کاغذ عادی درج شود.
  • هیچ نوع تناقضی در متن قرارداد با سایر مدارک و فرم ها و نیز واقعیت های این دست قراردادها وجود نداشته باشد

دقت کنید که تنها با ارائه چند قرارداد نمی توان از این روش اقدام کرد، بلکه لازم است متقاضی در کنار قراردادها مدارکی ارائه کند که صحت قراردادها را ثابت کند. برای مثال می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • معرفی نامه یا رضایت نامه Reference Letter: نامه از سوی شرکت یا سازمان یا فرد طرف قرارداد که تأیید می کند فرد خوداشتغال قرارداد را به طور کامل انجام داده است (یا اینکه همچنان در حال تکمیل کار است)
  • مدارکی که نشان دهد متقاضی بابت این قراردادها واقعا پول دریافت کرده است (مثلا تصویر چک هایی که دریافت شده یا رسید هایی که حسابداری یا متقاضی صادر کرده است)
  • عکس هایی که فرد خوداشتغال را در حال کار برروی پروژه مورد قرارداد نشان می دهد
  • وبسایت ها یا بریده جریده هایی که درباره این قرارداد و نقش فرد خوداشتغال در آنها نوشته اند
  • تصویر تبلیغاتی که برای انجام قرارداد منتشر شده است
  • فهرست کسانی که به وسیله فرد خوداشتغال برای انجام قرارداد استخدام شده اند (به همراه دوره ای که در خدمت قرارداد بوده اند و مبالغی که دریافت کرده اند). چنین فهرست هایی باید تا حد ممکن رسمی باشند و ترجیحا به امضای یک الی سه شاهد معتبر برسند (مثلا یک حسابدار خبره یا یک وکیل رسمی دادگستری). اگر بابت این افراد بیمه پرداخت شده است ارائه لیست بیمه توصیه می شود
  • فهرست کسانی که از این قرارداد منفعت برده اند (مثلا اگر قرارداد برای مربی گری یک دوره ورزشی است، فهرست شاگردان این دوره). این فهرست ترجیحا باید رسمی باشد و مثلا به تأیید سازمان طرف قرارداد و یک یا چند شاهد برسد. اگر از خود افراد نامه تأییدیه گرفته شود و در کنار فهرست گذاشته شود بهتر است. مثلا بعضی یا تمام شاگردان وجود دوره را تأیید کنند و از خدمات مربی خود تشکر نمایند.
  • تصویر از حاصل قرارداد (مثلا مجسمه ای که ساخته شده است)
  • هر مدرک دیگری که ثابت کند قرارداد واقعا بسته شده و اجرا شده است (یا در حال اجراست)

هیچ یک از مدارک فوق به تنهایی نه لازم است و نه کافی. یعنی ممکن است هیچ یک از این مدارک را ارائه نکنید و افسر مهاجرت صحت قرارداد را بپذیرد یا اینکه همه این مدارک را ارائه کنید و افسر مهاجرت به صحت قرارداد شک کند.

بعضی اوقات ممکن است فرد خوداشتغال به طور همزمان در چند پروژه درگیر شود. مادامی که همزمانی پروژه ها منطقا ممکن باشد هیچ اشکالی ندارد. بدیهی است که برای همه این پروژه ها باید به طور جداگانه هم قرارداد ارائه کرد و هم مدارکی که در بالا آمده است.

قراردادها مثل ستون اصلی روش مهاجرت خوداشتغالی به کانادا هستند. با این حال در موارد نادر بدون وجود قراردادها و با ارائه مدارک قانع کننده دیگر ممکن است بتوان نظر مثبت افسر مهاجرت را جلب کرد.

بار دیگر تأکید می کنم که صرف قراردادها کافی نیست و لازم است آن قدر مدرک ارائه بشود که افسر مهاجرت به هیچ وجه نتواند سوابق متقاضی این روش را زیر سوال ببرد.

نکته مهم: روش مهاجرت تجاری خوداشتغالی مخصوص کسانی است که ثابت کنند خوداشتغال بوده اند (در زمینه های هنری، ورزشی یا کشاورزی) و همچنین بعد از ورود به کانادا می خواهند و می توانند (از نظر اقتصادی و تجربه کاری و …) در فعالیت های خوداشتغالی شرکت کنند و به پیشرفت هنر، ورزش یا کشاورزی کانادا کمک شایانی کنند. این روش برای دور زدن نظام مهاجرتی نیست و نه تنها پرونده افرادی که سعی بر مدرک سازی کنند یا شرایط لازم را نداشته باشند رد می شود، بلکه ممکن است به مدت ۵ سال به کانادا ممنوع الورود شوند. هنگام اقدام برای این روش به این نکته مهم دقت داشته باشید.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share