Browsed by
Tag: karshenase mohajerat

دادگاه های مهاجرتی کانادا

دادگاه های مهاجرتی کانادا

مسایل حقوقی در کاناداکشور کانادا یکی از مهاجرپذیرترین کشور های جهان است. قانون مهاجرت کانادا IRPA شرایط ویزای موقت (توریستی، تجاری، کاری، تحصیلی و …) و مهاجرت به این کشور را تعیین می کند. در شرایط عادی، متقاضی به صورت آنلاین، از طریق پست یا به شکل حضوری، مدارک و فرم هایی را در اختیار افسر مهاجرت قرار می دهد و اگر افسر مهاجرت با تقاضای وی موافقت کند، ویزا یا اقامت صادر می شود. متأسفانه همیشه مسایل به این سادگی پیش نمی روند. هر سال ده ها هزار نفر در داخل خاک کانادا، در مرزهای این کشور و در خارج از کانادا دچار مسایل و مشکلات مهاجرتی می شوند.

اگر مسایل در جهت دلخواه پیش نروند یا متقاضی از اداره مهاجرت شکایت می کند یا اداره مهاجرت از متقاضی. این شکایت ها به طور معمول در دادگاه مخصوص مشکلات مهاجرتی بررسی می شود. نام این دادگاه “هیأت مهاجرت و پ… کانادا” Immigration and R. Board of Canada یا IRB است. مشاوران رسمی مهاجرت کانادا می توانند وکالت متقاضیان را در این دادگاه به عهد بگیرند. IRB که یک دادگاه اداری Administrative Tribunal است، مستقل از سازمان مهاجرت کانادا IRCC عمل می کند. این دادگاه که در چند شهر کانادا شعبه دارد، بزرگترین دادگاه اداری کاناداست.

دادگاه IRB خود به چهار شاخه Division تقسیم می شود. دو شاخه آن RPD و RAD مربوط به پ… است. معرفی این دو شاخه از حوصله این نوشته خارج است. دو شاخه دیگر IRB در اصطلاح شاخه مهاجرت Immigration Division یا ID و شاخه تجدید نظر مهاجرت Immigration Appeal Division یا IAD نامیده می شوند.

شاخه مهاجرت ID

هر سال بالغ بر 30 میلیون نفر به کانادا مسافرت می کنند. همچنین هر سال صدها هزار نفر برای تحصیل و کار به کانادا می آیند یا مقیم دائم این کشور می شوند. بعضی اوقات این افراد در مرزهای کانادا دچار مشکل می شوند و افسر مرزی BSO تصمیم می گیرد که ایشان را تا تعیین تکلیف نهایی بازداشت کند. این بازداشت ها به طور معمول به خاطر زیر پا گذاشتن قوانین مهاجرتی، نداشتن مدارک کافی برای تعیین هویت یا احتمال خطرناک بودن برای جامعه کانادا صورت می گیرد. اگر افسر مرزی فردی را بازداشت کند و زمان بازداشت به 48 ساعت برسد، شاخه مهاجرت ID جلسه ای تشکیل می دهد که در اصطلاح “بررسی بازداشت” Detention Review نامیده می شود. در پایان این جلسه ممکن است بازداشت ادامه یابد یا آنکه فرد با یا بدون قید وثیقه آزاد گردد. اگر بازداشت فرد ادامه پیدا کند ظرف کمتر از هفت روز از جلسه اول دادگاه دیگری تشکیل خواهد شد و از آن پس نیز هر 30 روز یک بار دادگاه تشکیل می شود تا تکلیف فرد بازداشتی مشخص شود. شاخه مهاجرت، هر سال حدود 14000 دادگاه بررسی بازداشت تشکیل می دهد. این شاخه در سه شهر تورنتو، ونکوور و مونترال شعبه دارد. محل بازداشتگاه شاخه مهاجرت در تورنتو، در همان ساختمانی است که دادگاه هم تشکیل می شود.

گاه افراد خارجی حاضر در کانادا یا افرادی که اقامت دائم دارند، خلاف هایی را مرتکب می شوند که به واسطه آن ممکن است از کانادا اخراج بشوند. شاخه مهاجرت ID وظیفه تصمیم گیری در خصوص این دست خلاف ها را دارد. جلساتی که برای این گروه تشکیل می شود در اصطلاح Admissibility Hearing نامیده می شود. شاخه مهاجرت هر سال حدود 2000 جلسه برای این گروه تشکیل می دهد.

افرادی که گرفتار شاخه مهاجرت ID می شوند می توانند یک مشاور رسمی مهاجرت کانادا یا یک وکیل رسمی دادگستری کانادا را به عنوان وکیل خود استخدام کنند.

شاخه تجدید نظر مهاجرت IAD

بخشی از فعالیت های این شاخه منحصر به تجدید نظر در خصوص تصمیمات شاخه مهاجرت است. برای مثال ممکن است شاخه مهاجرت ID فردی را ممنوع الورود به کانادا تشخیص دهد. در این صورت آن فرد می تواند به کمک وکیل خود به شاخه تجدید نظر مهاجرت IAD مراجعه کند. اگر او در این دادگاه برنده شود مشکل ممنوع الورود بودن حل خواهد شد. همه موارد تصمیم گیری شده در ID قابل تجدید نظر در IAD نیست. در این خصوص با یک مشاور حاذق مشورت کنید.

اگر فردی به منظور مهاجرت به کانادا اسپانسر (حامی) همسر، فرزند، والدین یا سایر اعضای خانواده خود شود و افسر مهاجرت تقاضای وی را رد کند، می تواند به طور معمول ظرف 30 روز از زمانی که نتیجه منفی را دریافت کرده به شاخه تجدید نظر مهاجرت IAD شکایت کند.

دادگاه IAD در شش شهر تورنتو، ونکوور، مونترال، کلگری، وینی پگ و ادمونتون شعبه دارد و هر سال حدود 6500 جلسه تشکیل می دهد.

وظیفه دادگاه فدرال کانادا Federal Court

گاه امکان شکایت بردن به IRB وجود ندارد. در این شرایط خیلی اوقات می توان به دادگاه فدرال کانادا شکایت برد. برای شکایت به این دادگاه لازم است که یک وکیل رسمی دادگستری کانادا را استخدام کنید. برای مثال اگر پرونده مهاجرت خوداشتغالی (ورزشکاران، هنرمندان، کشاورزان) یا مهاجرت اکسپرس انتری (کارکنان ماهر، تجربه کانادایی یا پیشه وری) رد بشود، به طور معمول 60 روز فرصت دارید که از طریق دادگاه فدرال از افسر مهاجرت شکایت کنید. این نوع شکایت ها، بررسی قضایی Judicial Review نامیده می شود و شرایط آن در مواد 72 تا 75 قانون مهاجرت کانادا IRPA پیش بینی شده است.

امیدوارم هیچ گاه پای شما به دادگاه های مهاجرتی کانادا باز نشود. اما به هر حال قصد دارم از این پس هر از گاهی بعضی از داستان های واقعی مربوط به دادگاه های مهاجرتی کانادا را با شما مطرح کنم. برای آنکه از آخرین نوشته ها مهاجران کانادا آگاه شود ثبت نام در خبرنامه را به شما توصیه می کنم.

نوشته مرتبط: منابع قانونی در کانادا و دادگاه های مهاجرتی (نوشته شده در سال 2009 میلادی برابر 1388 خورشیدی)

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای
مشاور رسمی مهاجرت به کانادا مستقر در شهر تورنتو
استاد رشته مهاجرت کالج اشتون شهر ونکوور

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

این نوشته در تاریخ 26 جون 2016 برابر 6 تیرماه 1395 نوشته و منتشر شده است.


فرانسوی زبانچندی پیش مطلبی در وبسایت مهاجران کانادا به انتشار رساندم که به شرایط دریافت ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه می پرداخت.

در پی آن نوشته در یک کارگاه یک ساعته از سوی دفتر ویزای کانادا مستقر در پاریس شرکت کردم. در آن کارگاه یکی از افسران مهاجرت کانادا شرایط این ویزاها را تشریح کرد و منابع لازم را در اختیار بنده و سایر شرکت کنندگان قرار داد. با توجه به توضیحات ایشان می توان گفت که این ویزاها برای کسانی صادر می شود که زبان فرانسه زبان روزمره شان باشد. برای مثال می توان به افراد زیر اشاره کرد.

  • مدرس زبان فرانسه در آموزشگاه های زبان
  • مدرس زبان فرانسه در مدارس، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها
  • مدرس خصوصی زبان  فرانسه (به شرط آنکه با مدارک کافی بتوانند این مسأله را ثابت کند)
  • کسی که در یکی از سفارت های فرانسوی زبان کار می کند (سفارت فرانسه، بلژیک، سنگال و …)
  • کسی که شغل او به گونه ایست که هر روز از زبان فرانسه استفاده می کند (مثلا جلسات به زبان فرانسوی است و …)
  • کسی که در یک کشور فرانسوی زبان زندگی می کند
  • هر فرد دیگری که بتواند ثابت کند زبان فرانسه زبان روزمره اوست

برای اقدام از این روش اجبار به ارائه مدرک زبان نیست ولی توصیه من این است که اگر فرانسه زبان مادری شما نیست حتما مدرک زبان ارائه کنید (با نمره معادل CLB 7 به بالا).  جدول زیر امتیازات قابل قبول را براساس آزمون TEF نشان می دهد.

CLB سطح  expression orale  compréhension de l’orale  compréhension de l’écrit  expression écrite
7 310 – 348 249 – 279 207 – 232 310 – 348
8 349 – 370 280 – 297 233 – 247 349 – 370
9 و بالاتر 371  به بالا 298  به بالا 248  به بالا 371  به بالا

چنانچه شرایط اولیه این روش را دارید با ما تماس بگیرید. دقت کنید که افراد موفق در این روش مجوز کار در کانادا دریافت خواهند کرد که در آینده ممکن است تبدیل به اقامت دائم کانادا شود. این روش راهی برای دور زدن نظام مهاجرتی کانادا نیست.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
رابطه رشته تحصیلی و مهاجرت خوداشتغالی کانادا

رابطه رشته تحصیلی و مهاجرت خوداشتغالی کانادا

این نوشته در تاریخ 27 می 2016 برابر 7 خرداد 1395 نوشته و منتشر شده است.


تحصیلات و مهاجرتیکی از سوالاتی که مرتب در خصوص مهاجرت خوداشتغالی از من پرسیده می شود رابطه بین رشته تحصیلی و مهاجرت از این روش است. پاسخ به این سوال آسان نیست ولی تلاش می کنم از جنبه های مختلف آن را بررسی کنم تا بتوانید در این مورد تصمیم صحیحی بگیرید. مهاجرت خوداشتغالی برای سه گروه زیر پیش بینی شده است:

گروه ورزشکاران و دست اندرکاران ورزشی

به طور معمول استعداد ورزشی مستقل از تحصیلات است. شما به ندرت قهرمان ورزشی پیدا می کنید که برای قهرمانی در رشته ورزشی خود در دانشگاه تحصیلات خاصی را گذرانده باشد. البته خیلی از قهرمانان ورزشی در پی موفقیت های خود، در رشته ورزش تحصیل می کنند یا بدون کنکور وارد رشته تربیت بدنی می شوند؛ ولی تحصیلات دانشگاهی ایشان برای موفقیت های ورزشی شان نیست. تحصیلات کلاسیک ممکن است دانش تئوری ورزشکار را زیاد کند ولی تمرین های مدام، بهره بردن از مربیان زبده و استعداد جسمانی ضامن موفقیت ورزشکار هستند. خیلی از قهرمانان برجسته ورزشی جهان حتی تحصیلات دانشگاهی ندارند. در خصوص مربیان و برنامه ریزان دوره های ورزشی، تحصیلات کلاسیک نقش جدی تری پیدا می کنند ولی به طور معمول اجباری نیست.

بدیهی است ورزشکار باید نشان بدهد که چگونه تکنیک های ورزشی را فرا گرفته است. به همین دلیل گذراندن دوره های آموزشی خاص کمک بزرگی می کند. همچنین اگر کسی قصد این دارد که در کانادا یک باشگاه ورزشی تأسیس کند لازم است نشان بدهد که سابقه کار مدیریتی دارد یا در این زمینه دوره دیده است.

گروه هنرمندان و فرهنگیان

خلاقیت و ابتکار ستون اصلی فرهنگ و هنر است. آنچه یک هنرمند را از بقیه افراد جامعه متضاد می کند ذهن خلاق اوست. تا جایی که نگارنده مطلع است خلاقیت قابل آموزش نیست. با این حال هنرمندان و فرهنگیان برای فعالیت های خود نیاز به آشنایی با یک سری تکنیک ها یا به کار گیری یک سری ابزار دارند. برای این مسأله آموزش نقشی جدی دارد. کسانی که در این گروه اقدام می کنند باید نشان دهند چگونه تکنیک ها و کار با ابزار را فرا گرفته اند. این آموزش ها ممکن است در قالب دوره های کوتاه مدت یا کلاسیک باشد. در مورد اینکه تحصیلات کلاسیک چقدر اهمیت دارد باید به پیچیدگی فعالیت آن هنرمند اشاره کرد. برای مثال یک هنرمند عکاس، لازم است نشان دهد که وسایل عکاسی را خوب می شناسد، نورپردازی می داند و غیره. حال اگر این هنرمند فارغ التحصیل رشته ادبیات فارسی است، چگونه کار عکاسی را فرا گرفته است؟ به عبارت دیگر وظیفه متقاضی این است که به افسر مهاجرت نشان دهد به خاطر دوره های آموزشی که گذرانده یا تجربیات خود فن عکاسی را به خوبی می شناسد.

گروه کشاورزان و دامداران

در این شکی نیست که آموزش کلاسیک در گروه کشاورزی می تواند کمک شایانی به شناخت بهتر کشاورز یا دامدار از فنون کشاورزی و دامداری نماید. با این حال کشاورزی بیشتر یک حرفه خانوادگی است که به طور معمول از یک نسل به نسل دیگر منتقل می شود. در نتیجه، برخی کشاورزان موفق بدون مدارکی نظیر کارشناسی مهندسی کشاورزی می توانند کار خود را به خوبی انجام دهند. لازم به ذکر است که کشاورزی در کانادا بسیار پیشرفته است و متقاضیان این گروه باید نشان دهند که با اصول کشاورزی در کانادا آشنایی کافی دارند (از طریق بیزینس پلن، گذراندن دوره های آموزشی و …).

نکته تکمیلی اول: نقش دوره های مدیریتی

بسیاری از افراد خوداشتغال به افسر مهاجرت اعلام می کنند که مایلند پس از ورود به کانادا فعالیت خوداشتغالی خود را ادامه بدهند. برای این کار به طور معمول نیاز است که متقاضی با مسایل اولیه یک واحد تجاری آشنایی داشته باشد (استخدام نیرو، تبلیغات، عقد قرارداد و …). در نتیجه اگر متقاضی نشان دهد که در زمینه مدیریت دوره هایی را گذرانده است به طور معمول مفید فایده خواهد بود.

نکته تکمیلی دوم: زمان گذراندن دوره ها

اگر کسی ادعا کند از سال 1392 فعالیت خوداشتغالی (مثلا در زمینه تدوین فیلم داشته) ولی دوره آموزشی مقدمات تدوین فیلم را در سال 1395 گذرانده باعث تعجب هر فرد عاقلی خواهد شد. دوره های آموزشی به طور معمول یا مقدمه فعالیت خوداشتغالی است که باید پیش از آن گذرانده شوند یا اگر همزمان با فعالیت خوداشتغالی است باید در تکمیل تجربیات فرد باشد. در مثال فوق اگر متقاضی در سال 1391 دوره مقدماتی تدوین فیلم را گذرانده و در سال 1395 یک سری دوره های پیشرفته را گذرانده باشد، آن وقت عجیب نخواهد بود.

نکته تکمیلی سوم: دوره های آموزشی نامرتبط

فرض کنید متقاضی مربی شناست. اگر وی یک سری دوره در زمینه غریق نجات، احیا Resuscitation، تغذیه ورزشکاران و امثال آن بگذراند به نوعی نشان دهنده علاقه مندی وی به فعالیت های حرفه ای اوست. اما اگر دوره هایی که این فرد گذرانده در خصوص نواختن ساز یا خیاطی باشد، جز اینکه افسر مهاجرت را گیج کند سودی نخواهد داشت. در گذراندن و ارائه دوره های آموزشی به افسر مهاجرت از خود بپرسید که آیا این دوره کمکی به پرونده من می کند یا خیر.

نکته تکمیلی آخر: نگاه به مسأله از دیدگاه شخص سوم

سعی کنید خودتان را جای یک شخص سوم بگذارید. ببینید آیا هنگامی که او به پرونده شما نگاه می کند، به دنبال دوره آموزشی خاصی خواهد گشت (چه کلاسیک و دانشگاهی و چه دوره های فنی و حرفه ای)؟ در این صورت آیا شما آن دوره را گذرانده اید؟ اگر پاسخ شما منفی است چه توضیحی دارید که ثابت کند شما برای فعالیت خود نیاز به آن دوره نداشته اید. سعی کنید مدارک خود را به گونه ای به افسر مهاجرت اداره کنید که ثابت کند شما لیاقت فعالیت خوداشتغالی خود را دارید وگرنه در خیلی از موارد نیازی نیست که ارتباطی بین رشته تحصیلی و فعالیت فرد خوداشتغال وجود داشته باشد.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص مهاجرت خوداشتغالی برای وکلا و مشاوران مهاجرت کانادا

برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص مهاجرت خوداشتغالی برای وکلا و مشاوران مهاجرت کانادا

این نوشته در تاریخ 13 آوریل 2014 برابر 25 فروردین 1395 نوشته و منتشر شده است.


علیرضا پارسای مدرس مهاجرتخوشوقتم به اطلاع برسانم که سال ها تلاش در زمینه ارائه خدمات مشاوره مهاجرت به هموطنان عزیزم و سایر ملیت ها، باعث شده از سوی کالج اشتون Ashton College مستقر در ونکوور برای تدریس یک کارگاه آموزشی در زمینه مهاجرت خوداشتغالی به کانادا انتخاب شوم. این کارگاه به صورت آموزش آنلاین Webinar برای وکلا و مشاوران مهاجرت  برگزار می شود. احساس اینکه در سطحی هستم که بتوانم سایر مشاوران و وکلای مهاجرت را آموزش بدهم بسیار مسرت بخش است. کسانی که در این کارگاه شرکت می کنند ممکن است در هر نقطه ای از جهان زندگی کنند و از هر قوم و ملیتی باشند. این دوره آموزشی به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.

این کارگاه روز شنبه 14 می 2016 برابر 25 اردیبهشت 1395 از ساعت 10 صبح تا 2 و نیم بعدازظهر به وقت ونکوور (یعنی 10 و نیم شب تا 3 صبح به وقت ایران) برگزار می شود. ویدئوی کارگاه ضبط خواهد شد تا در آینده مشاوران و وکلای مهاجرت بتوانند برای مشاهده ویدئو ثبت نام کنند. اگر وکیل یا مشاوری در روز کارگاه حاضر باشد می تواند سوالات خود را از من بپرسد.

کسانی که عضو سازمان ICCRC می شوند یعنی مشاور مهاجرت RCIC هستند باید هر سال حداقل 16 ساعت دوره آموزشی مورد تأیید این سازمان بگذرانند. کارگاه آموزشی که من برگزار می کنم چهارساعت از این 16 ساعت را پوشش خواهد داد. خوشبختانه سازمان ICCRC رسمیت این کارگاه را تصویب کرده است.

برای مشاهده مشخصات کارگاه و ثبت نام روی نوشته زیر کلیک کنید:

CPD – Federal Self-Employed Class

نکته: چون دوره فوق قبلا برگزار شده است، لینک فوق تنها تا یازده آگست 2016 قابل مشاهده است، ولی پس از آن تاریخ نیز می توانید تأیید دوره را روی وبسایت سازمان ICCRC ببینید.

برای مشاهده مشخصات کارگاه روی وبسایت سازمان ICCRC به ترتیب زیر عمل کنید:

  • اینجا کلیک کنید.
  • در کادر Keyword(s) کلمه self را درج کنید.
  • دکمه Search  را کلیک کنید.
  • روی کلمه Webinar که در زیر آن ظاهر می شود کلیک کنید تا مشخصات ظاهر شود.

دقت کنید که این کارگاه برای متخصصان مهاجرت به کانادا طراحی و ارائه شده است.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share