Browsed by
Tag: ویزای کار کانادا

فعالیت هنرمندان در کانادا بدون مجوز کار

فعالیت هنرمندان در کانادا بدون مجوز کار

فیلمسازان در کاناداهر سال تعداد زیادی هنرمند و گروه های هنری وارد کانادا می شوند و به اجرای برنامه می پردازند. این برنامه ها در قالب تأتر، کنسرت، سخنرانی و غیره برگزار می شود.  به عنوان مثال تعدادی از هنرمندان ایرانی هر سال با مجوز وزارت ارشاد و با حمایت شرکت های محلی نظیر شرکت مهاجرتی پارسای در تورنتو و سایر شهرهای کانادا برنامه اجرا می کنند. این دست فعالیت ها فرهنگ سایر کشورها نظیر ایران را به کانادایی ها معرفی می کند.

بخش قابل توجهی از قوانین و آئین نامه های اداره مهاجرت کانادا برپایه حمایت از بازار کار این کشور بنا شده است. براساس این قوانین وقتی افراد خارجی در کانادا کار می کنند نباید اثر منفی روی بازار کار کانادا بگذارند. مثلا حضور این افراد نباید باعث شود که یک کانادایی یا مقیم دائم کانادا شغل خود را از دست بدهد یا نتواند کار پیدا کند. به همین دلیل کسانی که از خارج از کانادا برای کار به این کشور وارد می شوند به طور معمول لازم است دو قدم زیر را بر دارند:

  1. از اداره کار کانادا ESDC مجوزی بگیرند که نشان بدهد فعالیت شغلی ایشان در کانادا اثر منفی روی بازار کار این کشور ندارد و اثر آن خنثی یا مثبت است. در اصطلاح به این مجوز LMIA می گویند.
  2. از اداره مهاجرت کانادا مجوز کار Work Permit بگیرند. به طور معمول این مجوز حوزه کاری، نام کارفرما، محل کار و غیره را مشخص می کند.

گرفتن LMIA و Work Permit زمان بر است و ممکن است هفته ها و گاه ها ماه ها طول بکشد. حال تصور کنید که یک گروه هنری بناست وارد کانادا شوند و به مدت یک هفته برنامه اجرا کنند. انتظار اینکه این گروه نیاز به این مجوزها داشته باشند منطقی به نظر نمی رسد. به همین دلیل طبق تبصره g ماده 186 آئیین نامه های مهاجرتی کانادا IRPR بخش قابل توجهی از این افراد از گرفتن مجوز کار و LMIA معاف هستند. اگر این گروه نیاز به ویزای مسافرتی برای دیدار از کانادا داشته باشند (نظیر اغلب ایرانیان)، در آن صورت باید ویزا بگیرند، اما نیازی نیست که مجوز کار بگیرند. این مسأله سرعت ورود ایشان را به کانادا به شدت افزایش می دهد. تبصره مذکور افرادی چون خوانندگان، نوازندگان ساز، هنرپیشگان تأتر و غیره را پوشش می دهد اما شامل حال فعالیت در برنامه های تلویزیونی، انجام فیلمبرداری و غیره نمی شود. نظر به پیچیدگی موضوع حتما از یک متخصص در این زمینه سوال کنید.

خوشبختانه اداره مهاجرت پا را از این فراتر گذاشته و برای تعدادی از فیلمسازان و افراد فعال در برنامه های تلویزیونی استثنا قائل شده است. دستورالعمل جدید در فوریه 2016 (اسفند1394) صادر شد. طبق این دستورالعمل کارفرمایان افراد مذکور باید نشان دهند که حضور این افراد در کانادا اثر اقتصادی خوبی روی بازار کار کانادا دارد (ولو برای مدتی محدود). همچنین اگر این افراد عضو اتحادیه کشور خود باشند کمک فراوانی می کند. در چنین شرایطی فرد بدون نیاز به LMIA می تواند مجوز کار دریافت کند. گرچه گرفتن مجوز کار زمان و هزینه می برد، با حذف نیاز به LMIA فرآیند گرفتن مجوز آسان خواهد شد.

نظر به آنکه شرکت مهاجرتی پارسای در زمینه مهاجرت و ویزای هنرمندان ایرانی و گسترش هنر اصیل ایرانی در کانادا فعالیت جدی دارد، با کارفرمایان و متقاضیان نهایت همکاری را به عمل می آورد تا بهترین راه را برای حضور هنرمندان عزیزمان در کانادا بیابد.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

این نوشته در تاریخ 26 جون 2016 برابر 6 تیرماه 1395 نوشته و منتشر شده است.


فرانسوی زبانچندی پیش مطلبی در وبسایت مهاجران کانادا به انتشار رساندم که به شرایط دریافت ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه می پرداخت.

در پی آن نوشته در یک کارگاه یک ساعته از سوی دفتر ویزای کانادا مستقر در پاریس شرکت کردم. در آن کارگاه یکی از افسران مهاجرت کانادا شرایط این ویزاها را تشریح کرد و منابع لازم را در اختیار بنده و سایر شرکت کنندگان قرار داد. با توجه به توضیحات ایشان می توان گفت که این ویزاها برای کسانی صادر می شود که زبان فرانسه زبان روزمره شان باشد. برای مثال می توان به افراد زیر اشاره کرد.

  • مدرس زبان فرانسه در آموزشگاه های زبان
  • مدرس زبان فرانسه در مدارس، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها
  • مدرس خصوصی زبان  فرانسه (به شرط آنکه با مدارک کافی بتوانند این مسأله را ثابت کند)
  • کسی که در یکی از سفارت های فرانسوی زبان کار می کند (سفارت فرانسه، بلژیک، سنگال و …)
  • کسی که شغل او به گونه ایست که هر روز از زبان فرانسه استفاده می کند (مثلا جلسات به زبان فرانسوی است و …)
  • کسی که در یک کشور فرانسوی زبان زندگی می کند
  • هر فرد دیگری که بتواند ثابت کند زبان فرانسه زبان روزمره اوست

برای اقدام از این روش اجبار به ارائه مدرک زبان نیست ولی توصیه من این است که اگر فرانسه زبان مادری شما نیست حتما مدرک زبان ارائه کنید (با نمره معادل CLB 7 به بالا).  جدول زیر امتیازات قابل قبول را براساس آزمون TEF نشان می دهد.

CLB سطح  expression orale  compréhension de l’orale  compréhension de l’écrit  expression écrite
7 310 – 348 249 – 279 207 – 232 310 – 348
8 349 – 370 280 – 297 233 – 247 349 – 370
9 و بالاتر 371  به بالا 298  به بالا 248  به بالا 371  به بالا

چنانچه شرایط اولیه این روش را دارید با ما تماس بگیرید. دقت کنید که افراد موفق در این روش مجوز کار در کانادا دریافت خواهند کرد که در آینده ممکن است تبدیل به اقامت دائم کانادا شود. این روش راهی برای دور زدن نظام مهاجرتی کانادا نیست.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
ویزای کار کانادا برای آشنایان با زبان فرانسه

ویزای کار کانادا برای آشنایان با زبان فرانسه

نوشته زیر در تاریخ 8 جون 2016 برابر 19 خرداد 1395 نوشته و منتشر شده است.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی اینجا کلیک کنید.


پیشه ورانهمان طور که در یکی از نوشته های گذشته وبسایت مهاجران کانادا آمده است، زبان اول بیش از یک پنجم جمعیت کانادا زبان فرانسه است. در حقیقت کانادا دو زبان رسمی دارد: یکی انگلیسی و دیگری فرانسه. اما همان طور که ملاحظه می کنید زبان فرانسه به اندازه زبان انگلیسی گستردگی ندارد. دولت کانادا برای حفظ زبان فرانسه اقدامات مختلفی را پیش بینی کرده است. تمرکز اصلی فرانسوی زبانان کانادا، استان کبک است. فرانسوی زبانان کانادا در سایر استان ها به طور معمول در جوامع کوچک زندگی می کنند. این جوامع در اصطلاح Francophone minority communities (جوامع اقلیت فرانسوی زبان) نامیده می شوند. نظر به آنکه این گروه ها معمولا در محاصره جوامع انگلیسی زبان هستند برای تأمین نیروی متخصص مورد نیاز خود دچار مشکل می شوند و گاه باید بهای سنگینی برای این مسأله بپردازند یا بناچار از خدمات انگلیسی زبانان استفاده کنند. این مسأله بخصوص برای کسانی که با انگلیسی آشنایی ندارند سختی های فراوان به بار خواهد آورد.

یکی از اهداف قانون مهاجرت کانادا IRPA حمایت از این دست گروه هاست. این مسأله در تبصره b.1 ماده 1 اصل 3 قانون مهاجرت کانادا تسریح شده است. به همین دلیل از ابتدای ماه ژوئن (جون) 2016 (برابر با 12 خرداد 1395) اداره مهاجرت کانادا برنامه ای با عنوان Mobilité Francophone (به معنای تحرک فرانسوی زبانان) راه اندازی کرده است. طی این برنامه اگر کسی به استخدام جوامع فرانسوی زبان خارج از کبک درآید، می تواند بدون دریافت مجوز از سوی وزارت کار کانادا ESDC ویزای کار کانادا دریافت کند. دریافت چنین مجوزی که در اصطلاح LMIA نامیده می شود بسیار مشکل است. برداشتن این مانع باعث می شود کسانی که با زبان فرانسه آشنایی دارند و به وسیله جوامع فرانسوی خارج از استان کبک استخدام می شوند براحتی بتوانند ویزای کار بگیرند و وارد کشور کانادا بشوند.

پیش از آنکه دست به کار بشوید یا خدای نکرده فرصت طلبان سر شما کلاه بگذارند به چند نکته توجه داشته باشید:

  • این برنامه تنها خارج از استان کبک قابل اجراست.
  • برنامه Mobilité Francophone تنها برای گروه متخصص پیش بینی شده است.
  • تنها کسانی از این برنامه می توانند استفاده کنند که طی مراسم خاصی که به طور معمول توسط این جوامع و دولت کانادا برگزار می شوند جذب این جوامع شوند.

به عبارت ساده تر به صرف ارسال رزومه به این جوامع  نمی توان از برنامه Mobilité Francophone استفاده کرد. البته اگر کسی از این روش ویزای کار بگیرد از حمایت های دولت کانادا برخوردار خواهد بود و عملا این ویزا می تواند در نهایت به اقامت دائم کانادا منجر شود.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی اینجا کلیک کنید.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی در سال 2014 میلادی

مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی در سال 2014 میلادی

این نوشته در تاریخ 11 دسامبر 2013 برابر 20 آذر 1392 منتشر شده است.

نکته (2 ژانویه 2015): از ابتدای سال 2015 میلادی نظر به معرفی روش جدید ورود سریع (اکسپرس انتری) به کانادا اطلاعات زیر بروز نیست.


کار در کانادایکی از روش های مهاجرت به کانادا، روش تجربه کانادایی Canadian Experience Class یا CEC است. برای آنکه بتوانید از این روش به کانادا مهاجرت کنید، لازم است شرایط زیر را دارا باشید:

  • حداقل 12 ماه سابقه کار تمام وقت در یکی از مشاغل مورد قبول (این سابقه کار باید طی حداکثر 3 سال پیش از زمان اقدام برای مهاجرت به دست آمده باشد)
  • تصمیم به زندگی در هر یک از استان ها و مناطق کانادا بجز استان کبک
  • کسب سابقه کار  به صورت قانونی  (مثلا اگر سابقه کار شما مدیریتی است، باید برای کار مدیریتی خود ویزای کار گرفته باشید)
  • کسب حداقل نمره زبان لازم

مشاغل مورد قبول

از نهم نوامبر 2013 تا آخر اکتبر 2014 در مجموع حداکثر 12000 پرونده پذیرفته خواهد شد. مشاغل مورد قبول شامل موارد زیر است.

  • کلیه مشاغل مدیریتی که در ماتریس طبقه بندی مشاغل کانادا با کد صفر شناسایی می شوند NOC skill type 0
  • مشاغل حرفه ای NOC skill type A
  • مشاغل تکنسینی و پیشه وری NOC skill type B

در خصوص مشاغل گروه B محدودیت وجود دارد. در هر زیرگروه از این مشاغل حداکثر 200 پرونده پذیرفته خواهد شد. در ضمن مشاغل زیر برای مهاجرت از روش تجربه کانادایی قابل قبول نیست:

  • آشپز NOC 6322
  • سرکارگر خدمات مواد غذایی NOC 6311
  • مأمور اداری NOC 1221
  • منشی NOC 1241
  • تکنسین حسابداری و دفتردار NOC 1311
  • سرکارگر خرده فروشی NOC 6211

شرط زبان انگلیسی

برای کسانی که در مشاغل حرفه ای و مدیریتی اقدام می کنند، لازم است که حداقل سطح زبان آنها در تمام توانمندی های زبان (گفتار، شنیدار، نوشتار و خواندن) درسطح 7 طبقه بندی زبان کانادا باشد. کسانی که در گروه تکنسینی و پیشه وری اقدام می کنند باید حداقل سطح زبان آنها 5 باشد. اگر امتحان آیلتس می دهید حداقل نمره در هر زیرگروه برای دسته اول نمره 6 و برای گروه دوم نمره 5 خواهد بود (بجز خواندن که باید حداقل 4 باشد).  به جای امتحان آیلتس می توانید امتحان سلپیپ CELPIP بدهید و برای فرانسه آزمون تف TEF.

ممنوعیت ورود به کانادا

متقاضیان نباید به کانادا ممنوع الورود باشند (چه از نظر پزشکی و چه از نظر جنایی یا ا.م..ن…ی..ت…..ی).

مدت زمان انتظار برای گرفتن اقامت دائم

در حال حاضر مدت زمان انتظار برای گرفتن ویزای اقامت دائم کانادا از طریق روش تجربه کانادایی CEC برابر 13 ماه است. البته زمان دقیق بستگی به شرایط پرونده هر فرد و نیز سیاست های اداره مهاجرت کانادا دارد.

در صورت نداشتن سابقه کار کانادایی چه باید کرد؟

اگر سابقه کار کانادایی ندارید، لازم است ابتدا بتوانید ویزای کار کانادا بگیرید. برای گرفتن ویزای کار دو راه اصلی وجود دارد:

شرکت مهاجرتی پارسای در زمینه ویزای کار، ویزای تحصیلی و همین طور مهاجرت از روش تجربه کانادایی فعال است. در صورت تمایل با ما تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار بدهیم.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
قوانین جدید برای پرستاران خانگی

قوانین جدید برای پرستاران خانگی

وزارت تابعیت و مهاجرت کانادا CIC طی گزارشی خبری توسط وزیر تابعیت و مهاجرت آقای جیسون کنی اعلام کرد که از این پس تسهیلات زیر در خصوص پرستاران خانگی اعمال خواهد شد.

  • این افراد هنگام اقدام برای دریافت اقامت دائم کانادا نیازی به انجام مجدد آزمایشات پزشکی ندارند
  • بخشی از ساعاتی که این افراد اضافه کاری می کنند برای محاسبه ساعات کار مورد نیاز جهت اقدام برای دریافت اقامت دائم آنها استفاده خواهد شد (در مجموع 3900 ساعت)
  • کسانی که پرستار خانگی Live-in caregiver استخدام می کنند باید هزینه مسافرت وی را به کانادا بپردازند
  • صاحب کاران پرستار خانگی لازم است وی را تا پیش از بیمه شدن توسط استان، از طرف خود بیمه کنند
  • صاحب کاران پرستار خانگی لازم است وی را بیمه کار نمایند

اقدامات اخیر شرایط پرستاران خانگی را تا حد قابل توجهی بهبود می بخشد.


پرستار خانگی در منزل صاحب کار خود اقامت دارد و معمولا وظیفه او نگهداری از بچه ها و یا افراد سالخورده است.
پرستار خانگی در منزل صاحب کار خود اقامت دارد و معمولا وظیفه او نگهداری از بچه ها و یا افراد سالخورده است.


پرستار خانگی یا live-in caregiver کیست؟

پرستار خانگی به کسی گفته می شود که برای نگهداری از فرزندان، افراد بیمار و یا سالخوردگان یک خانواده کانادایی به مدت یک سال با ویزای موقت وارد کانادا می شود. این فرد در صورت تمایل صاحب کار خود می تواند تا سه سال در کانادا بماند؛ حتی اگر لازم شد می تواند تحت شرایط خاص صاحب کار خود را عوض کند.

پرستاران خانگی نمی توانند بیشتر از سه سال در کانادا بمانند؛ با این حال این افراد می توانند بعد از 3900 ساعت کار در کانادا (که در صورت عدم اضافه کار، دو سال کامل کار محسوب می شود) می توانند تقاضای اقامت دائم در کانادا بدهند. اگر طی سال سوم اقامت، تقاضای آنها پذیرفته شود، می توانند برای همیشه در کانادا بمانند و در صورت نیاز شغل خود را تغییر دهند.

نکته: برای اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به کانادا به روش پرستار خانگی اینجا کلیک کنید.

حقوق قانونی و کپی رایت

نصب رایگان تولبار “مهاجرت به کانادا”

بالاترین: Balatarin

دنباله

Share