Browsed by
Tag: ویزای کار کانادا

ویزای کار مالک گرداننده Owners Operators Work Permit

ویزای کار مالک گرداننده Owners Operators Work Permit

اگر مایل هستید از طریق سرمایه گذاری در کانادا موفق به گرفتن اجازه کار و زندگی در این کشور بشوید توجه شما را به ویزای کار مالک گرداننده جلب می کنیم. نوشته حاضر توضیحاتی در خصوص این روش ویزای کار کانادا ارائه می کند.

فعالیت هنرمندان در کانادا بدون مجوز کار

فعالیت هنرمندان در کانادا بدون مجوز کار

قوانین مهاجرتی کانادا کار دریافت مجوز کار و حضور هنرمندان خارجی را در این کشور تا حدودی سهل می کند تا بتوانند در کانادا به اجرای برنامه بپردازند و هنر کشور خود را به کانادایی ها معرفی کنند. از جمله می توان به انبوه هنرمندان ایرانی اشاره کرد که وارد این کشور می شوند و برنامه اجرا می کنند.

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

اگر زبان فرانسه می دانید و زبان فرانسه زبان روزمره زندگی شماست شاید بتوانید از این راه ویزای کار کانادا بگیرید و در نهایت مقیم دائم کانادا بشوید. کار در کانادا از راه زبان فرانسه

ویزای کار کانادا برای آشنایان با زبان فرانسه

ویزای کار کانادا برای آشنایان با زبان فرانسه

اداره مهاجرت اخیرا تسهیلات خاصی برای کسانی که قصد کار در جوامع فرانسوی نشین خارج از استان کبک دارند پیش بینی کرده است. تسهیلات جدید کمک می کند متقاضی بدون نیاز به مجوز کار در کانادا از اداره مهاجرت ویزای کار دریافت کند.

مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی در سال 2014 میلادی

مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی در سال 2014 میلادی

این نوشته در تاریخ 11 دسامبر 2013 برابر 20 آذر 1392 منتشر شده است. نکته (2 ژانویه 2015): از ابتدای سال 2015 میلادی نظر به معرفی روش جدید ورود سریع (اکسپرس انتری) به کانادا اطلاعات زیر بروز نیست. یکی از روش های مهاجرت به کانادا، روش تجربه کانادایی Canadian Experience Class یا CEC است. برای آنکه بتوانید از این روش به کانادا مهاجرت کنید، لازم است شرایط زیر را دارا باشید: حداقل 12 ماه سابقه کار تمام وقت در یکی…

Read More Read More

قوانین جدید برای پرستاران خانگی

قوانین جدید برای پرستاران خانگی

وزارت تابعیت و مهاجرت کانادا CIC طی گزارشی خبری توسط وزیر تابعیت و مهاجرت آقای جیسون کنی اعلام کرد که از این پس تسهیلات زیر در خصوص پرستاران خانگی اعمال خواهد شد. این افراد هنگام اقدام برای دریافت اقامت دائم کانادا نیازی به انجام مجدد آزمایشات پزشکی ندارند بخشی از ساعاتی که این افراد اضافه کاری می کنند برای محاسبه ساعات کار مورد نیاز جهت اقدام برای دریافت اقامت دائم آنها استفاده خواهد شد (در مجموع 3900 ساعت) کسانی که…

Read More Read More