• 001-647-429-2319
  • info@mohajeran.ca

Tag Archives: مهاجرت هنرمندان به کانادا

چند نکته در خصوص مهاجرت خوداشتغالی

این نوشته در تاریخ ۱۳ ژوئیه ۲۰۱۴ برابر ۲۲ تیر ۱۳۹۳ نوشته و منتشر شده است.


خوداشتغالییکی از روش های مهاجرت به کانادا روش خوداشتغالی (خویش فرمایی) Self-Employed نام دارد. این روش به طور کلی برای سه گروه هنرمندان، ورزشکاران و کشاورزان پیش بینی شده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت هر یک از این گروه ها به نوشته زیر مراجعه فرمایید.

هدف از نوشته حاضر پاسخ به یک سری سوالاتی است که اخیراً از سوی متقاضیان مهاجرت از این روش مطرح شده است.

سوال ۱: زمان انتظار برای مهاجرت از این روش چقدر است؟

به طور کلی در هیچ روش مهاجرتی نمی توان زمان دقیق رسیدگی به پرونده را پیش بینی کرد. در حال حاضر این امر پیچیده تر شده است چرا که اداره مهاجرت در حال تغییرات اساسی در نحوه رسیدگی به پرونده های مهاجرتی است. ایشان وعده داده اند که از سال ۲۰۱۵ میلادی زمان رسیدگی به کلیه پرونده های مهاجرتی به حدود یک سال تقلیل داده خواهد شد. اینکه چقدر این تغییرات روی زمان رسیدگی به پرونده های خوداشتغالی اثر بگذارد مشخص نیست. باید صبر کرد و دید.

سوال ۲: آیا برای مهاجرت از این روش نیاز به داشتن مدرک آیلتس IELTS، سلپیپ CELPIP یا تف TEF داریم؟

وقتی از این روش اقدام می کنید، چنانچه مدرک زبان ارائه ندهید، نمره ای برای آگاهی شما از زبان های رسمی کانادا در نظر گرفته نخواهد شد ولی اگر به واسطه سابقه کار یا سایر مشخصات پرونده امتیاز لازم را بیاورید پرونده شما پذیرفته خواهد شد. به عبارت دیگر در حال حاضر اجباری به ارائه مدرک زبان نیست ولی اگر مدرک زبان ارائه نکنید امتیاز شما از ناحیه آشنایی با زبان های رسمی کانادا صفر خواهد بود.

سوال ۳: برای اقدام به این روش به چه میزان سرمایه احتیاج داریم؟

روش خوداشتغالی برپایه سرمایه گذاری بنا نشده است. به همین دلیل پاسخ صریحی به این سوال نمی توان داد. با این حال لازم است دو نکته را در نظر گرفت.

  1. هر کس که به کانادا مهاجرت می کند باید نشان بدهد که توانایی اقتصادی لازم برای روی پای خود ایستادن را دارد. به همین دلیل افرادی که از این روش مهاجرت می کنند باید نشان دهند که حداقل به اندازه شش ماه زندگی در کانادا پول در حساب بانکی خود دارند. رقم دقیق این پول بستگی به تعداد نفرات خانواده دارد.
  2. در روش خوداشتغالی فرد اعلام می کند که پس از ورود به کانادا قصد دارد کار خوداشتغالی خود را ادامه دهد. اگر این کار نیاز به سرمایه گذاری خاصی داشته باشد (مثلا دوربین فیلم برداری برای فیلمبرداران)، متقاضی باید ثابت کند که سرمایه لازم برای این مسأله را در اختیار دارد. رقم دقیق سرمایه بستگی به نوع کار دارد. مثلا یک مترجم عملا سرمایه خاصی نیاز ندارد.

با آرزوی موفقیت برای همه خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
علیرضا پارسای

مهاجرت دست اندرکاران امور فرهنگی و هنری (هنرمندان) به کانادا از روش خوداشتغالی

این نوشته در تاریخ ۱۴ ژوئیه ۲۰۱۴ برابر ۲۳ تیر ۱۳۹۳ ویراش شده است.


هنرمندهنرمندان و دست اندرکاران امور فرهنگی می توانند از طریق روش خوداشتغالی (خویش فرمایی) فدرال Self-employed به کانادا مهاجرت کنند. یکی از روش های مهاجرت به کانادا که کمتر به آن توجه می شود روش خوداشتغالی Self-employed Persons است. این روش در دو سطح فدرال و استانی وجود دارد. در این نوشته به روش فدرال و تنها یکی از سه گروهی که از این روش به کانادا مهاجرت می کنند – یعنی هنرمندان – می پردازم. علاوه بر هنرمندان، کشاورزان و دامداران و نیز ورزشکاران می توانند به روش خوداشتغالی به کانادا مهاجرت کنند که در مقالات مجزا شرایط آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

هنرمند خوداشتغال کیست؟

از نظر قانون مهاجرت (بند ۱ ماده ۸۸ آئین نامه های مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا Immigration and Refugee Protection Regulations) هنرمند خوداشتغال کسی است که در پنج سال قبل از زمان امضای فرم های مهاجرتی خود حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

  • دو سال تمام خوداشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری
  • دو سال تمام فعالیت های فرهنگی – هنری در سطح بین المللی
  • یک سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری به اضافه یک سال تمام فعالیت های فرهنگی – هنری در سطح بین المللی

همچنین این فرد باید نشان دهد که قصد وی پس از ورود به کانادا ادامه فعالیت های خوداشتغالانه Self-employment است.

چه نوع فعالیت هایی فرهنگی – هنری محسوب می شوند؟

فعالیت های فرهنگی – هنری در یکی از طبقه های NOC زیر قرار می گیرند. برای اطلاعات بیشتر درباره NOC اینجا کلیک کنید.

۱٫ فعالیت های مربوط به کتابداری، بایگانی و حفظ و مرمت آثار تاریخی و هنری

  • ۵۱۱۱ کتابداران
  • ۵۱۱۲ افرادی که در مرمت و نگهداری آثار تاریخی و هنری فعالیت می کنند
  • ۵۱۱۳ بایگانان
  • ۵۲۱۱ دستیاران کتابداری و بایگانی
  • ۵۲۱۲ کارهای فنی مرتبط با موزه ها و گالری های هنری

۲٫ فعالیت های مرتبط با کتاب و روزنامه نگاری

۳٫ فعالیت های مربوط به هنرهای خلاقانه و بازیگری

  • ۵۱۳۱ تهیه کنندگان، کارگردانان، مدیران فیلمبرداری و مشاغل مشابه
  • ۵۱۳۲ رهبران ارکستر، آهنگسازان و تنظیم کنندگان موسیقی
  • ۵۱۳۳ موسیقی دانان و خوانندگان
  • ۵۱۳۴ رقصندگان
  • ۵۱۳۵ هنرپیشگان و کمدین ها
  • ۵۱۳۶ نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرهای تجسمی
  • ۵۲۲۱ عکاسان
  • ۵۲۲۲ فیلمبرداران ویدئویی و سینمایی
  • ۵۲۲۳ تکنسین های هنرهای گرافیکی
  • ۵۲۲۴ تکنسین های پخش (نظیر رادیو و تلویزیون)
  • ۵۲۲۵ تکنسین های صدابرداری و تصویربرداری
  • ۵۲۲۶ سایر تکنسین ها و هماهنگ کننده در امور تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی
  • ۵۲۲۷ مشاغل حمایتی در امور تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی
  • ۵۲۳۱ مجریان برنامه و اعلام کننده های برنامه ها
  • ۵۲۳۲ سایر نقش آفرینان

۴٫ سایر زمینه های مرتبط با امور هنری و فرهنگی

  • ۵۲۴۱ طراحان گرافیک و تصویرگران (کتاب، مجله و …)
  • ۵۲۴۲ طراحان داخلی
  • ۵۲۴۳ طراحان تئاتر، مد، نمایشگاه و سایر طراحان هنری
  • ۵۲۴۴ صنعت گران و خالقان هنرهای دستی
  • ۵۲۴۵ الگوسازان پارچه، چرم وپوست

نکته بسیار مهم: برای مهاجرت در هر یک از رشته های فوق باید به صورت خوداشتغال و یا در سطح بین المللی فعالیت داشته باشید. مثلا اگر کسی موسیقیدان ولی کارمند یک موسسه دولتی یا خصوصی باشد، پذیرفته نیست. اما اگر همان فرد با دریافت پول از موسسات دولتی یا خصوصی برایشان موسیقی بسازد و از این راه امرار معاش کند آن وقت خوداشتغال محسوب می شود. پس حتما به این نکته دقت کنید.

امتیازبندی گروه هنرمندان

هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری خوداشتغال باید برای ورود به کانادا سه شرط را داشته باشند. اگر هر یک از این شرط ها برقرار نباشد ویزای مهاجرتی صادر نخواهد شد.

  1. حداقل دو سال سابقه کار با شرایطی که در بالا آمد و نیز نشان دادن این امر که بعد از ورود به کانادا خوداشتغال خواهند ماند شرط اولیه و اساسی است.
  2. حداقل ۳۵ امتیاز بیاورند
  3. به کانادا ممنوع الورود نباشند

نحوه امتیازبندی به شرح زیر است.

  • تحصیلات تا ۲۵ امتیاز
  • سابقه کار تا ۳۵ امتیاز
  • سن تا ۱۰ امتیاز
  • آشنایی به زبان انگلیسی یا فرانسه تا ۲۴ امتیاز
  • سازگاری (انطباق پذیری) تا ۶ امتیاز

اگر فردی در ۵ سال گذشته هر ۵ سال را سابقه خوداشتغالی ورزشی داشته باشد حداقل ۳۵ امتیاز لازم را می آورد و نیاز چندانی به امتیازات سایر موارد ندارد. در خصوص آشنایی با زبان های رسمی کانادا (یعنی انگلیسی و فرانسه) اگر فرد ادعا کند که با این زبان ها آشناست لازمست مدرک نشان دهد. مثلا برای انگلیسی نتیجه آزمون آیلتس IELTS و برای فرانسه نتیجه آزمون تف TEF. البته اگر کسی در سایر موارد امتیاز خود را تکمیل کند نیازی به ارائه مدرک نیست.

نکته: دولت کانادا در تاریخ ۲۹ می ۲۰۱۲ برابر ۹ خردادماه ۱۳۹۱ نحوه اقدام برای مهاجرت در گروه خوداشتغالی را تغییر داده است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به نوشته زیر مراجعه فرمایید:

پرسش و پاسخ در خصوص مهاجرت خوداشتغالی

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

 پس از ورود به کانادا

این افراد برعکس کسانی که به صورت کارآفرینی وارد کانادا می شوند، هیچ تعهدی به دولت کانادا ندارند. به عبارت دیگر بعد از ورود به کانادا عملا می توانند دست به کار دیگری بزنند چرا که برای حفظ اقامت خود تعهدی نداده اند. البته اگر واقعاً قصد فعالیت خوداشتغالی نداشته باشید و در این روش اقدام کنید به معنای آن است که حقیقت را از افسر مهاجرت پنهان کرده اید و در آن صورت ممکن است Misrepresentation (جعل یا پنهان سازی واقعیت) شامل حال شما بشود. در این مورد دقت داشته باشید.

اگر مایل هستید شرایط شما برای مهاجرت در این گروه را بسنجیم لطف کنید فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا را پر کنید.

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

علیرضا پارسای

نوشته های مرتبط:

دنباله

جدیدترین نظرسنجی

حقوق قانونی و سلب مسوولیت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره مهاجرتی با یک مشاور رسمی مهاجرت مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
علیرضا پارسای