Browsed by
Tag: مجوز کار در کانادا

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

شرایط ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه

این نوشته در تاریخ 26 جون 2016 برابر 6 تیرماه 1395 نوشته و منتشر شده است.


فرانسوی زبانچندی پیش مطلبی در وبسایت مهاجران کانادا به انتشار رساندم که به شرایط دریافت ویزای کار برای آشنایان با زبان فرانسه می پرداخت.

در پی آن نوشته در یک کارگاه یک ساعته از سوی دفتر ویزای کانادا مستقر در پاریس شرکت کردم. در آن کارگاه یکی از افسران مهاجرت کانادا شرایط این ویزاها را تشریح کرد و منابع لازم را در اختیار بنده و سایر شرکت کنندگان قرار داد. با توجه به توضیحات ایشان می توان گفت که این ویزاها برای کسانی صادر می شود که زبان فرانسه زبان روزمره شان باشد. برای مثال می توان به افراد زیر اشاره کرد.

  • مدرس زبان فرانسه در آموزشگاه های زبان
  • مدرس زبان فرانسه در مدارس، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها
  • مدرس خصوصی زبان  فرانسه (به شرط آنکه با مدارک کافی بتوانند این مسأله را ثابت کند)
  • کسی که در یکی از سفارت های فرانسوی زبان کار می کند (سفارت فرانسه، بلژیک، سنگال و …)
  • کسی که شغل او به گونه ایست که هر روز از زبان فرانسه استفاده می کند (مثلا جلسات به زبان فرانسوی است و …)
  • کسی که در یک کشور فرانسوی زبان زندگی می کند
  • هر فرد دیگری که بتواند ثابت کند زبان فرانسه زبان روزمره اوست

برای اقدام از این روش اجبار به ارائه مدرک زبان نیست ولی توصیه من این است که اگر فرانسه زبان مادری شما نیست حتما مدرک زبان ارائه کنید (با نمره معادل CLB 7 به بالا).  جدول زیر امتیازات قابل قبول را براساس آزمون TEF نشان می دهد.

CLB سطح  expression orale  compréhension de l’orale  compréhension de l’écrit  expression écrite
7 310 – 348 249 – 279 207 – 232 310 – 348
8 349 – 370 280 – 297 233 – 247 349 – 370
9 و بالاتر 371  به بالا 298  به بالا 248  به بالا 371  به بالا

چنانچه شرایط اولیه این روش را دارید با ما تماس بگیرید. دقت کنید که افراد موفق در این روش مجوز کار در کانادا دریافت خواهند کرد که در آینده ممکن است تبدیل به اقامت دائم کانادا شود. این روش راهی برای دور زدن نظام مهاجرتی کانادا نیست.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
صدور مجوز کار برای همسران

صدور مجوز کار برای همسران

این نوشته در تاریخ 11 فوریه 2016 برابر 22 بهمن 1394 نوشته و منتشر شده است.


مجوز کار در کانادادولت کانادا مدتی است برنامه آزمایشی را به اجرا گذاشته است که می تواند برای گروهی از متقاضیان مهاجرت به کانادا مفید واقع شود. برای آنکه این برنامه را توضیح بدهم مثالی را مطرح می کنم.

فرض کنید که شما با ویزای توریستی به کانادا سفر کرده اید و هنگام ورود به کانادا افسر مهاجرت به شما اجازه داده است که تا شش ماه در کانادا حضور داشته باشید. در این سفر با فردی که تابعیت یا اقامت دائم کانادا را دارد آشنا می شوید. این فرد به شما پیشنهاد ازدواج می دهد و شما پیشنهاد وی را می پذیرید. بعد از ازدواج همسر جدید شما تصمیم می گیرد که در اسرع وقت برای شما تقاضای اقامت کانادا بدهد. وی از روش “اسپانسرشیپی همسران داخل کانادا” برای مهاجرت شما اقدام می کند. بعد از ارسال مدارک به اداره مهاجرت کانادا متوجه می شوید که تنها کمتر از یک ماه به پایان دوره شش ماهه حضور شما در کانادا باقی مانده است. در این حالت چه باید کرد؟

در گذشته تنها راهی که عملا وجود داشت این بود که شما تقاضای تمدید ویزای توریستی خود را می دادید و صبر می کردید تا اسپانسر (همسر) شما مورد تأیید اداره مهاجرت قرار بگیرد. بعد از تأیید اسپانسر می توانستید تقاضای مجوز کار باز Open Work Permit بدهید. به طور معمول زمان انتظار برای تأیید اسپانسر یک سال یا بیشتر بود و در مدت این یک سال شما اجازه کار در کانادا را نداشتید و تنها به عنوان یک توریست می توانستید در کانادا باقی بمانید (آن هم به شرط آنکه با تمدید ویزای توریستی شما موافقت می شد). این وضعیت استرس فراوانی روی شما داشت.

در حال حاضر (از تاریخ 22 دسامبر 2014 تا 21 دسامبر 2016) شرایط برای این گروه متقاضیان بهتر شده است. در واقع در سناریوی فوق شما به محض ارسال مدارک به اداره مهاجرت می توانید جداگانه تقاضای مجوز کار باز Open Work Permit بدهید. مجوز کار باز به شما این امکان را می دهد که تقریباً برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنید. این مجوز محدودیت های کمتری نسبت به سایر مجوزهای کار دارد و دست متقاضی را برای کار و زندگی در کانادا باز می کند. با در اختیار داشتن این مجوز متقاضی می تواند از خدمات رایگان پزشکی در کانادا نیز بهره مند شود که در جای خود بسیار ارزشمند است.

اداره مهاجرت کانادا این روش را ابتدا به مدت یک سال به صورت آزمایشی به اجرا درآورد و هم اکنون برای یک سال دیگر تمدید کرده است. برای اطلاعات بیشتر در خصوص مجوز کار آزاد می توانید به وبسایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کنید.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی در سال 2014 میلادی

مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی در سال 2014 میلادی

این نوشته در تاریخ 11 دسامبر 2013 برابر 20 آذر 1392 منتشر شده است.

نکته (2 ژانویه 2015): از ابتدای سال 2015 میلادی نظر به معرفی روش جدید ورود سریع (اکسپرس انتری) به کانادا اطلاعات زیر بروز نیست.


کار در کانادایکی از روش های مهاجرت به کانادا، روش تجربه کانادایی Canadian Experience Class یا CEC است. برای آنکه بتوانید از این روش به کانادا مهاجرت کنید، لازم است شرایط زیر را دارا باشید:

  • حداقل 12 ماه سابقه کار تمام وقت در یکی از مشاغل مورد قبول (این سابقه کار باید طی حداکثر 3 سال پیش از زمان اقدام برای مهاجرت به دست آمده باشد)
  • تصمیم به زندگی در هر یک از استان ها و مناطق کانادا بجز استان کبک
  • کسب سابقه کار  به صورت قانونی  (مثلا اگر سابقه کار شما مدیریتی است، باید برای کار مدیریتی خود ویزای کار گرفته باشید)
  • کسب حداقل نمره زبان لازم

مشاغل مورد قبول

از نهم نوامبر 2013 تا آخر اکتبر 2014 در مجموع حداکثر 12000 پرونده پذیرفته خواهد شد. مشاغل مورد قبول شامل موارد زیر است.

  • کلیه مشاغل مدیریتی که در ماتریس طبقه بندی مشاغل کانادا با کد صفر شناسایی می شوند NOC skill type 0
  • مشاغل حرفه ای NOC skill type A
  • مشاغل تکنسینی و پیشه وری NOC skill type B

در خصوص مشاغل گروه B محدودیت وجود دارد. در هر زیرگروه از این مشاغل حداکثر 200 پرونده پذیرفته خواهد شد. در ضمن مشاغل زیر برای مهاجرت از روش تجربه کانادایی قابل قبول نیست:

  • آشپز NOC 6322
  • سرکارگر خدمات مواد غذایی NOC 6311
  • مأمور اداری NOC 1221
  • منشی NOC 1241
  • تکنسین حسابداری و دفتردار NOC 1311
  • سرکارگر خرده فروشی NOC 6211

شرط زبان انگلیسی

برای کسانی که در مشاغل حرفه ای و مدیریتی اقدام می کنند، لازم است که حداقل سطح زبان آنها در تمام توانمندی های زبان (گفتار، شنیدار، نوشتار و خواندن) درسطح 7 طبقه بندی زبان کانادا باشد. کسانی که در گروه تکنسینی و پیشه وری اقدام می کنند باید حداقل سطح زبان آنها 5 باشد. اگر امتحان آیلتس می دهید حداقل نمره در هر زیرگروه برای دسته اول نمره 6 و برای گروه دوم نمره 5 خواهد بود (بجز خواندن که باید حداقل 4 باشد).  به جای امتحان آیلتس می توانید امتحان سلپیپ CELPIP بدهید و برای فرانسه آزمون تف TEF.

ممنوعیت ورود به کانادا

متقاضیان نباید به کانادا ممنوع الورود باشند (چه از نظر پزشکی و چه از نظر جنایی یا ا.م..ن…ی..ت…..ی).

مدت زمان انتظار برای گرفتن اقامت دائم

در حال حاضر مدت زمان انتظار برای گرفتن ویزای اقامت دائم کانادا از طریق روش تجربه کانادایی CEC برابر 13 ماه است. البته زمان دقیق بستگی به شرایط پرونده هر فرد و نیز سیاست های اداره مهاجرت کانادا دارد.

در صورت نداشتن سابقه کار کانادایی چه باید کرد؟

اگر سابقه کار کانادایی ندارید، لازم است ابتدا بتوانید ویزای کار کانادا بگیرید. برای گرفتن ویزای کار دو راه اصلی وجود دارد:

شرکت مهاجرتی پارسای در زمینه ویزای کار، ویزای تحصیلی و همین طور مهاجرت از روش تجربه کانادایی فعال است. در صورت تمایل با ما تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار بدهیم.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
عکسبرداری و انگشت نگاری ایرانیان برای ویزای موقت کانادا

عکسبرداری و انگشت نگاری ایرانیان برای ویزای موقت کانادا

این نوشته در تاریخ 7 دسامبر 2012 برابر 17 آذرماه 1391 منتشر شده است.

نکته: برای مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص مراکز تست بیومتریکز اینجا کلیک کنید.


انگشت نگاری بیومتریکدولت کانادا در نظر دارد از سال 2013 میلادی پیش از صدور ویزای موقت از متقاضیان کشورهای زیر عکسبرداری و انگشت نگاری (جمع آوری اطلاعات بیومتریک) کند:

از سپتامبر 2013

  • کلمبیا
  • هائیتی
  • جامائیکا

از اکتبر 2013…

  • آلبانی
  • الجزایر
  • جمهوری دموکراتیک کنگو
  • اریتره
  • لیبی
  • نیجریه
  • عربستان سعودی
  • سومالی
  • سودان جنوبی
  • سودان
  • تونس

از دسامبر 2013…

  • افغانستان
  • بنگلادش
  • برمه (میانمار)
  • کامبوج
  • مصر
  • ایران
  • عراق
  • اردن
  • لائوس
  • لبنان
  • پاکستان
  • سری لانکا
  • سوریه
  • ویتنام
  • یمن
  • فلسطین

چند نکته در این زمینه حائز اهمیت است:

  1. تاریخ های فوق ممکن است تغییر کند. این تاریخ ها زمانی است که انجام بیومتریک (عکسبرداری و انگشت نگاری) برای افراد این کشورها در زمینه های زیر اجباری می شود:
    1. ویزای گردشگری (ویزیتوری) Temporary Resident Visa
    2. ویزای تحصیلی Student Visa/Permit
    3. ویزای کار موقت Work Visa/Permit
  2. اگر فرد تابع یکی از کشورهای فوق باشد، لازم است بعد از تاریخ های مذکور حتماً در محل یکی از مراکز تقاضای ویزا Visa Application Centres حضور فیزیکی پیدا کند تا عکسبرداری و انگشت نگاری شود. در حال حاضر سفارت تعطیل شده کانادا در تهران و همچنین سفارت کانادا در آنکارا چنین مرکزی محسوب نمی شوند ولی به احتمال قوی در یکی از این سفارت ها مرکز تقاضای ویزا با تجهیزات لازم برای عکسبرداری و انگشت نگاری راه اندازی خواهد شد.
  3. در حال حاضر هزینه بیومتریک برای یک نفر 85 دلار کانادا، برای هر خانواده 170 دلار کانادا، و برای گروه هنرمندان 255 دلار کانادا تعیین شده است. این هزینه علاوه بر مبلغی است که برای کسب ویزا باید پرداخت کنید. 
  4. احتمال دارد کودکان و افراد مسن از انجام بیومتریک Biometric Information معاف شوند. هنوز در این خصوص شرط سنی دقیق اعلام نشده است.
  5. اگر قبل از تاریخ های اجباری فوق به صورت داوطلبانه انجام بیومتریک را بپذیرید مبلغی از شما دریافت نخواهد شد. این مسأله برای کسانی که ممکن است بعدها بخواهند به طور مرتب به کانادا مسافرت کنند ممکن است موجب صرفه جویی مالی بشود.
  6. اداره مهاجرت وعده داده است که انجام بیومتریک موجب افزایش زمان رسیدگی به پرونده های ویزای موقت نخواهد شد. البته بدیهی است که اگر ناچار به مسافرت به یک کشور دیگر برای انجام این امر شوید عملا به زمان رسیدگی پرونده شما اضافه می شود.

دقت بفرمایید که این تغییرات به احتمال قوی حداقل یک سال دیگر اعمال خواهد شد و در حال حاضر تنها شامل ویزاهای موقت می شود.

نوشته مرتبط: تغییر در سیستم تشخیص هویت مهاجران

نکته: برای مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص مراکز تست بیومتریکز اینجا کلیک کنید.

 

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

Share