گواهی سابقه کار برای مهاجرت به کانادا


نکته: این نوشته در تاریخ ۲۸ آبان ۸۹ برابر ۱۹ نوامبر ۲۰۱۰ میلادی بروز شد.

شهر ویندزور در کنار رودخانه دیترویتوقتی فردی در گروه کارکنان ماهر Federal Skilled Worker برای مهاجرت اقدام می کند باید سابقه کار خود را هم اعلام نماید. در حال حاضر حداقل یک سال از سابقه کار متقاضی در ده سال گذشته (از زمان پر کردن فرم ها) باید در فهرست مشاغل تعیین شده توسط وزیر مهاجرت موجود باشد [لینک]. سابقه کار باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  • طی ده سال گذشته از زمان امضای فرم ها صورت گرفته باشد
  • از نظر طبقه بندی مشاغل کانادا در سطح صفر، A یا B باشد [لینک]
  • از نظر اداره مهاجرت در لیست مشاغل غیر قابل قبول نباشد (این لیست در حال حاضر خالیست)
  • تمام وقت باشد [لینک]. اگر فرد در بیش از یک کار به صورت پاره وقت کار کند و مجموع ساعات کار در هفته معادل کار تمام وقت شود هم مورد قبول است. اگر فرد به طور پاره وقت کار کند در آن صورت بسته به آنکه چند درصد از کار تمام وقت را انجام می دهد سابقه کار او به نسبت ساعات کارش تقسیم بر ساعات کار تمام وقت محاسبه خواهد شد.
  • حتماً کد چهاررقمی NOC مرتبط با شغل در فرم تقاضانامه درج شود.

هنگام پر کردن فرم ها و نیز تهیه گواهی سابقه کار موارد فوق را در نظر بگیرید. گرچه نیازی نیست که در گواهی سابقه کار، کد طبقه بندی مشاغل NOC ذکر شود ولی موارد زیر به دقت درج و رعایت شوند.

  1. زمان آغاز استخدام و خاتمه آن (اگر همچنان برای همان شرکت فعالیت می کنید، نوشته شود که استخدامتان پا برجاست)
  2. اگر کارتان تمام وقت است عبارت تمام وقت حتماً در متن ذکر شود. اگر کارتان پاره وقت است تعداد ساعت هایی که در هفته کار می کنید ذکر شود.
  3. شرح وظایف شما تا حد ممکن مفصل ذکر شود.
  4. عنوان شغلی شما ذکر شود.
  5. ترجیحاً گواهی، مخاطب خاصی نداشته باشد.
  6. گواهی برروی سربرگ رسمی شرکت یا سازمانی که در آن استخدام شده اید درج شده باشد.
  7. گواهی ترجیحاً به وسیله مدیر مستقیمتان و واحد منابع انسانی شرکت (یا کارگزینی یا مدیریت اداری) امضا شود و ممهور به مهر شرکت باشد.
  8. نام مدیر مستقیم شما برروی گواهی ذکر شود.
  9. نام واحدی که در آن فعالیت دارید یا داشته اید را ذکر کنید.
  10. اگر در طول کار عنوان شغلی شما عوض شده است می توانید توضیح دهید که در هر دوره چه عنوان و چه وظایفی را به عهده داشته اید.
  11. حقوق سالیانه و همین طور مزایایی که دریافت می کنید (نظیر مرخصی با حقوق، حق مأموریت، اضافه کار، اتومبیل اداری، دوره های آموزشی به هزینه شرکت و …).
  12. برروی گواهی، شماره ثبت شرکت (در صورت وجود)، آدرس و شماره تلفن موجود باشد. همچنین در صورت امکان شماره فکس و آدرس وب سایت و ایمیل هم وجود داشته باشد (البته ایمیلی که واقعاً پاسخ گو باشد).

نمونه گواهی سابقه کار برای مهاجرت به کانادا


بدینوسیله گواهی می شود، آقای/خانم ………………………… با شماره پرسنلی ……. از تاریخ …………… با عنوان شغلی ………………………… به صورت تمام وقت در واحد ……………….. این شرکت مشغول به کار هستند. فعالیت نامبرده در زمینه های زیر متمرکز بوده است.

۱٫ …….

۲٫ …….

۳٫ …….

۴٫ …….

آقای/خانم ………………… در تاریخ صدور این گواهی همچنان به صورت تمام وقت (….. ساعت در هفته)  با این شرکت همکاری داشته اند. نامبرده به واسطه این شغل سالیانه مبلغ ………………….. حقوق دریافت می کند و از مزایای زیر بهره مند می شود:

۱٫ ….. روز در سال مرخصی با حقوق

۲٫ ….

۳٫ ….

لازم به ذکر است که مدیر مستقیم ایشان آقا/خانم ………………………….. می باشند که امضای ایشان برروی این مدرک مشاهده می شود و نیز یک نسخه کارت ویزیت ایشان ضمیمه این گواهی است.

این گواهی بنا به تقاضای نامبرده صادر شده و فاقد هر گونه اعتبار حقوقی است.

 

تاریخ و امضا و مهر


گواهی فوق صرفاً یک نمونه است. بسته به محل کار خود می توانید در متن تغییراتی بدهید که هم مورد قبول اداره مهاجرت باشد و هم اینکه کارفرمایتان را راضی نگه دارد. اگر برایتان مقدور بود خط آخر نامه را ذکر نکنید (گرچه ذکر آن هیچ اشکالی ندارد). در ضمن به همراه گواهی، کارت ویزیت فردی که گواهی را امضا می کند بگیرید و ضمیمه گواهی کنید که هم دسترسی به وی توسط اداره مهاجرت فراهم شود و هم اینکه خیال آنها را راحت کنید که گواهی صادرشده واقعی است. ترجیحاً گواهی را به فارسی دریافت و سپس به زبان انگلیسی یا فرانسه ترجمه رسمی کنید.

بعد از ترجمه رسمی گواهی، حتماً متن انگلیسی آن را بخوانید و مطمئن شوید که مترجم کارش را درست انجام داده است. خدا می داند بعضی از این مترجمان عزیز چقدر غیر حرفه ای و بامزه متنون فارسی را به انگلیسی برمی گردانند (شاید در آینده محض مزاح هم که شده بعضی از نمونه ها را در قالب یک نوشته خدمتتان معرفی کردم).

در سایر روش های مهاجرت (فدرال، استانی و کبک) نیز کم و بیش باید همین استانداردها را رعایت کرد.

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

دنباله

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”


Share

, , , , , , , , ,

  1. #1 by رضا on آذر ۱۵, ۱۳۹۱ - ۴:۰۷ ب.ظ

    من به عنوان کارگر ماهر ۳۸ شغلی و زمین شناس از طریق وکیل اقدام کردم که یک نامه دریافت کردم که پرونده من به علت ناهمخوانی سوابق کاری با کد شغلی NOC مرجوع شد.
    وکیل من می گوید که افسر گیر داده و پرونده را رد کرده است. آیا درست می گوید یا همچنین چیزی درست است؟ آیا می توان برای این پرونده کاری کرد؟
    با تشکر از راهنمایی شما

  2. #3 by nazi on اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۰ ق.ظ

    من و همسرم دیپلمه هستیم من مسئول دفتر در یک شرکت بزرگ بین المللی هستم. ۲۰ سال سابقه کار دارم. همسرم راننده جرثقیل است. میتوانیم برای استرالیا اقدام کنیم

    • #4 by علیرضا پارسای on اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۱ - ۸:۳۶ ق.ظ

      سرکار خانم نازی

      بنده در زمینه مهاجرت به استرالیا آشنایی ندارم و پاسخ سوال شما را نمی دانم.

      ارادتمند

  3. #5 by مهران on مرداد ۲۱, ۱۳۹۰ - ۳:۲۵ ق.ظ

    سلام
    از اونجاییکه مدرک کارشناسی برای اداره مهاجرت ملاکه و کارشناسی من مهندسی عمرانه و سابقه کاری براش ندارم اشکالی نداره ۱ سال سابقم پس از اتمام کارشناسی ارشد که برنامه ریزی حمل و نقل هست در زمینه راه و حمل و نقل باشه یا حتما باید کار اجرایی ساختمون باشه . و وضعیت کاری این رشته در کانادا چطوره؟
    از وقتیکه برای پاسخ به تک تک سوالات من و دوستان میزارید صمیمانه تشکر میکنم.

    • #6 by علیرضا پارسای on مرداد ۲۱, ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۱ ق.ظ

      سلام مهران خان

      بنده از پاسخ گویی به سوالات خاص مهاجرتی معذورم. اگر مایل هستید شرایط شما را دقیق بررسی کنم لطف کنید فرم ارزیابی را پر کنید.
      http://www.mohajeran.ca/?page_id=2550

      ارادتمند

  4. #7 by Alireza on بهمن ۱۶, ۱۳۸۹ - ۵:۱۲ ب.ظ

    سلام
    من رشته ام روانشناسی هست ولی سابقه کار ندارم
    میخواستم ببینم این فروم رو میتونم بوسیله یکی از آشنایان در درمانگاه یا بیمارستان تهیه کنم؟آیا استعلام هم میکنند؟ضمن اینکه نامه بدون بیمه باشه.؟
    مثلا یک فرم اشتغال به کار سه ساله تمام وقت

    • #8 by علیرضا پارسای on بهمن ۱۶, ۱۳۸۹ - ۵:۲۴ ب.ظ

      سلام علیرض خان

      لطفا نوشته زیر را مطالعه فرمایید. بله احتمال استعلام وجود دارد و در واقع خیلی هم زیاد است.
      http://www.mohajeran.ca/?p=3585

      ارادتمند

(will not be published)