اسپانسر برادر و خواهر برای مهاجرت به کانادا

اسپانسر برادر و خواهر برای مهاجرت به کانادا

این نوشته در تاریخ 28 دسامبر 2017 برابر 7 دی ماه 1396 ویرایش شد.


شهروندی کانادامهاجرت خویشاوندی Sponsoring a Family Member یکی از روش های مهاجرتی به کاناداست. هر سال حدود یک چهارم کسانی که به کانادا مهاجرت می کنند از این روش وارد کانادا می شوند. در این روش فردی که قبلا مقیم یا تابع کاناداست یک یا چند تن از خویشاوندان خود را با حمایت مالی Sponsorship (اسپانسرشیپ) به کانادا می آورد تا مقیم دائم این کشور شوند. از جمله کسانی که افراد، مایل به اسپانسر شدن هستند برادران و خواهرانشان است. متاسفانه این گروه را تنها در شرایط خاصی می توان اسپانسر شد. پیش از آنکه آن شرایط را بررسی کنم. نگاهی به شرایط اسپانسر Sponsor یعنی کسی که در حال حاضر ساکن کاناداست (به صورت اقامت دائم یا تابعیت) می پردازم. این فرد باید…

  1. مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد.
  2. حداقل 18 سال سن داشته باشد.
  3. ساکن کانادا باشد.
  4. فرم های تقاضانامه برای مهاجرت همسر خود را به طور کامل تکمیل و برای اداره مهاجرت ارسال کرده باشد.
  5. بابت اسپانسرشیپ های قبلی خود به دولت کانادا بدهکار نباشد.
  6. طی سه سال گذشته اسپانسر همسر دیگری نشده باشد.
  7. هنگام ازدواج با همسر خود، همسر یا شریک زندگی دیگری نداشته باشد.
  8. طی پنج سال گذشته خود از این روش (یعنی حمایت مالی توسط همسر) به کانادا مهاجرت نکرده باشد.
  9. حکم اخراج وی از کانادا صادر نشده باشد.
  10. در بازداشت یا زندان نباشد.
  11. یک سری از جرایم مشخص شده در قانون جزای کانادا Criminal Code را مرتکب نشده باشد (شرح این موارد از حوصله نوشته زیر خارج است).
  12. در خارج از کانادا یک سری جرایم را مرتکب نشده باشد (شرح این موارد هم از حوصله نوشته زیر خارج است).
  13. به دولت کانادا بدهی نداشته باشد.
  14. ورشکست نباشد (البته اگر دوره خاص بعد از ورشکستگی سپری شده باشد مشکلی نیست).
  15. برای گذران زندگی خود از کمک های مالی یا در اصطلاح Social Assistance استفاده نکند (اگر این کمک ها به خاطر معلولیت باشد اشکالی ندارد).
  16. درآمد کافی داشته باشد.

برای آنکه امکان اسپانسر شدن برادر یا خواهر وجود داشته باشد برقراری دو شرط زیر هم الزامی است.

  1. والدین برادر یا خواهر اسپانسر از این دنیا رفته اند (یعنی والدین کسی که قصد مهاجرت به کانادا دارد که در بیشتر موارد با والدین اسپانسر یکی هستند)
  2. برادر و خواهر اسپانسر کمتر از 18 سال سن دارند

اگر برادر و خواهر اسپانسر 18 سال یا بیشتر سن داشته باشند باز هم می توان اسپانسر آنها شد به شرط آنکه فرد اسپانسر انسان تنهایی باشد یعنی همسر، فرزند، پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، نوه و امثال آن در کانادا یا خارج از کانادا نداشته باشد.

همان طور که ملاحظه می کنید این شرایط بسیار خاص است و شامل حال کمتر کسی می شود ولی به هر حال بعضی افراد می توانند از آن استفاده کنند.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای
مشاور رسمی مهاجرت به کانادا مستقر در شهر تورنتو
استاد رشته مهاجرت کالج اشتون شهر ونکوور

فرم ارزیابی مهاجرت و ویزای کار و تحصیل کانادا

مشاوره رسمی ویزا، تابعیت و مهاجرت کانادا

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم. 

فرآیند مهاجرت به کانادا (اقامت دائم)، ویزای زیارتی (گردشگری)، ویزای تحصیلی و ویزای کار این کشور تابع قانون مهاجرت کانادا و آئین نامه ها و دستورالعمل های ناشی از آن است. این فرآیند منحصر به پر کردن یک سری فرم ساده و ارائه یک سری مدرک نیست. این فرآیند را جدی بگیرید و اگر از خدمات یک مشاور مهاجرت آگاه و مجرب استفاده نمی کنید، حداقل در این خصوص عمیقا تحقیق کنید و متکی به شایعات موجود یا نوشته های فورام ها نباشید.

Share
Comments are closed.