هزینه های مهاجرت به کانادا


هزینه دریافت ویزای تحصیلیمهاجرت به کانادا هزینه برمی دارد. علاوه بر مبالغی که به وکیل خود می پردازید و همین طور هزینه های آزمایشات پزشکی، سفرهای احتمالی برای شرکت در مصاحبه و سایر هزینه ها، لازم است مبالغی را هم برای بررسی پرونده و نیز ورود به کانادا بپردازید. فهرست زیر این مبالغ را نشان می دهد. سعی من بر این است که این فهرست را به روز نگه دارم ولی از آنجا که احتمال تغییر وجود دارد حتما به وب سایت اداره مهاجرت هم مراجعه کنید [لینک].

اقامت دائم Permanent Residence

  • حق لندینگ (ورود به کانادا) – Right of Permanent Residence Fee – هر نفر ۴۹۰ دلار (پناهندگان، افراد تحت حمایت و فرزندان وابسته به متقاضی اصلی از پرداخت این مبلغ معاف هستند)

مهاجرت خویشاوندی Family Class

  • فرم تقاضای اسپانسرشیپ (حمایت/دعوت خویشاوندان) Sponsorship Application  -  برای هر فرم ۷۵ دلار
  • متقاضی اصلی Principal Applicant – مبلغ ۴۷۵ دلار
  • متقاضی اصلی (اگر سنش کمتر از ۲۲ سال باشد و همسر فرد اسپانسر نباشد) – مبلغ ۷۵ دلار
  • اعضای خانواده متقاضی اصلی که سنشان ۲۲ سال یا بیشتر است (یا اگر سنشان کمتر از ۲۲ سال است همسر متقاضی هستند) – هر نفر ۵۵۰ دلار
  • اعضای خانواده متقاضی اصلی که سنشان کمتر از ۲۲ سال است و همسر متقاضی نیستند – هر نفر ۱۵۰ دلار

مهاجرت تجاری (سرمایه گذاران، کارآفرینان، خود اشتغالان)

  • متقاضی اصلی Principal Applicant – مبلغ ۱۰۵۰ دلار
  • اعضای خانواده متقاضی اصلی که ۲۲ سال یا بیشتر دارند (یا اگر کمتر از ۲۲ سال سن دارد همسر متقاضی است) – هر نفر ۵۵۰ دلار
  • اعضای خانواده متقاضی اصلی که کمتر از ۲۲ سال سن دارند (و همسر متقاضی نیستند) – هر نفر ۱۵۰ دلار

سایر متقاضیان – کارکنان ماهر، متقاضیان استانی

  • متقاضی اصلی – ۵۵۰ دلار
  • اعضای خانواده متقاضی اصلی که ۲۲ سال یا بیشتر دارند (یا اگر کمتر از ۲۲ سال سن دارد همسر متقاضی است) – هر نفر ۵۵۰ دلار
  • اعضای خانواده متقاضی اصلی که کمتر از ۲۲ سال سن دارند (و همسر متقاضی نیستند) – هر نفر ۱۵۰ دلار

ویزاهای اقامت موقت Temporary Residence

  • ویزای یک بار مصرف Single Entry to Canada هر نفر ۷۵ دلار
  • ویزای قابل تکرار Multiple Entry هر نفر ۱۵۰ دلار
  • حداکثر مبلغ دریافتی برای اعضای یک خانواده – ۴۰۰ دلار
  • اجازه اقامت موقت در کانادا Temporary Resident Permit – هر نفر ۲۰۰ دلار

مجوز کار Work Permits

  • مجوز کار (شامل تمدید مجوز) Work Permit – Including Extensions – هر نفر ۱۵۰ دلار
  • گروه ۳ نفره یا بیشتر هنرمندانی که برای اجرای فعالیت هنری به کانادا می آیند – ۴۵۰ دلار

مجوز تحصیلی Study Permits

  • مجوز تحصیلی – هر نفر ۱۲۵ دلار

چند نکته مهم:

  • مطلب فوق ترجمه غیر رسمی بخشی از یکی از صفحات اداره مهاجرت است [لینک]. همیشه برای دریافت اطلاعات رسمی و موثق به وب سایت اداره مهاجرت مراجعه کنید.
  • این هزینه ها برای کسانی است که از خارج از کانادا اقدام می کنند.
  • دوستان عزیز این ترجمه تحت کپی رایت وب سایت مهاجران کاناداست. لطفا آن را در وبلاگ یا وب سایت خود کپی نکنید.
  • کلیه مبالغ به دلار کاناداست.
  • برای مفهوم دقیق هر رقم و اینکه کدام موارد شامل حالتان می شود حتما با وکیل مهاجرت خود مشورت کنید.

علیرضا پارسای

نوشته های مرتبط:

دنباله

انجام کلیه امور مهاجرت

حقوق قانونی و سلب مسوولیت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”



Share

, , , , , , ,

Comments are closed.