ارسال دعوتنامه برای ویزای توریستی


مهر ورود به کانادااگر مقیم دائم یا تابع کانادا هستید و عزیزانتان قصد دیدار شما کرده اند، می توانید تا حدودی به آنها در این زمینه کمک کنید. معمولا سفارت کانادا در تهران به کسانی ویزای توریستی می دهد که فامیل نزدیکشان در کانادا زندگی می کنند و در ضمن شرایطشان به گونه ایست که بعد از دیدار عزیزانشان به ایران باز می گردند. اثبات قسمت دوم یعنی برگشتن به ایران که معمولا ترکیبی از مسایل عاطفی و مالی است به عهده متقاضی ویزاست اما در بخش اول که شما باشید لازم است برخی کارها را برایشان انجام دهید.

  1. پرکردن فرم ها: اگر نزدیکان شما توانایی پر کردن فرم هایشان را ندارند (به علت عدم تسلط کافی به زبان انگلیسی یا فرانسه) فرم ها را از طریق سایت سفارت کانادا در تهران دانلود کنید و برایشان پر نمایید [لینک].  باور کنید کمک بزرگی به آنها خواهید کرد.
  2. ارسال مدارک لازم: معمولا لازم است کپی کارت تابعیت (شهروندی – Citizenship) یا اقامت دائم PR Card خود را برایشان ارسال کنید. گاه لازم می شود مدارک دیگری را هم ارسال کنید. مدرکی که معمولا همیشه از شما می خواهند Notice of Assessment (یا همان برگ مالیاتی) است. کپی آخرین نمونه ای که در اختیار دارید را بفرستید. علاوه بر اینها ممکن است از شما گردش حساب بانکی، حساب پس انداز و غیره را هم بخواهند که البته قبول دارم که این چیزها را ترجیح می دهید در اختیار کسی نگذارید ولی اگر قصد دعوت عزیزانتان را دارید چاره ای نیست که برخی اطلاعات خصوصی خودتان را برملا کنید. شاید هم بتوانید با سفارت هماهنگ کنید که مدارک مستقیما در اختیار سفارت قرار بگیرد تا مشکل Privacy هم پیش نیاید.
  3. ارسال دعوتنامه: در حال حاضر نیازی به تایید دعوتنامه توسط Notary Public (دفتر اسناد رسمی) نیست؛ همچنین نیازی به ارسال قسم نامه Affidavit رسمی ندارید. فقط کافی است متنی را تهیه کنید که در آن اسامی همه کسانی که دعوت می کنید ذکر شده باشد و همین طور بنویسید که هزینه های آنها را در مدت زمان اقامتشان تقبل خواهید کرد. متنی که می نویسید هماهنگ با فرم هایی باشد که پر کرده اید. من در ادامه یک نمونه متن آورده ام. در ضمن برای اطلاعات بیشتر در مورد دعوتنامه علاوه بر نمونه دعوتنامه ای که در زیر آمده است می توانید به متن اداره مهاجرت کانادا هم مراجعه فرمایید [لینک].

فهرست دقیق مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی (یا همان مسافرتی) Temporary Visit Visa مرتب تغییر می کند. بنابراین توصیه می کنم حتما برای اطلاعات صحیح به سایت سفارت کانادا در تهران مراجعه فرمایید [لینک].

نمونه یک دعوتنامه

متن زیر را می توانید با پر کردن جاهای خالی، تغییر نام استان به استان محل سکونت خودتان  و اضافه و کم کردن برخی نوشته ها با توجه به شرایط خاص خودتان به عنوان دعوتنامه استفاده کنید. دقت فرمایید که این متن، یک نوشته حقوقی نیست و در ضمن به این معنا نیست که حتما باید این متن را بفرستید. من مشابه همین متن را بارها برای عزیزانم فرستاده ام و تا کنون حداقل پنج بار به کمک آن ویزا گرفته اند ولی به معنای کامل بودن آن نیست. در ضمن بعضی سفارت ها ممکن است از شما بخواهند که متن را به مهر یک محضر رسمی برسانید یعنی یا Notary Office یا Commissioner of Oath. خوشبختانه در مورد سفارت کانادا در تهران تا به امروز چنین نبوده است (حداقل من تا به امروز حتی یک مورد هم سراغ ندارم).

CANADA

PROVINCE OF ONTARIO

To whom it may concern:

In the matter of invitation and declaration of support for my [type in the relationship...] [type in the name...] born on [type in the birth of date of the main invitee...] and [enter the name of others if applicable...].

To: Canadian Embassy Visa section

I [type in your name...] born on [type in your date of birth...] do solemnly declare that:

I am a [either a Canadian Citizen or a Permanent Resident of Canada] and residing at [type in your address...].

I am [explain your employment status and the company you work for or the business you own...]

My [type in the year...] notice of assessment and [mention any other documents you are submitting...] are enclosed.

I wish to invite [refer to the relationship of the person or peoples you have invited...] as mentioned above to come to Canada to visit me, and my family.

I am willing to provide accommodation, food, health and medical insurance and any financial matter that they may require during their visit.

I make this solemn declaration conscientiously believing it to be true and knowing that it is to the same force and effect as if made under oath.

[your name and signature...]

 

نکته: پیشنهاد می کنم نوشته “چگونه ویزای توریستی کانادا دریافت کنیم” را هم حتماً مطالعه فرمایید.

علیرضا پارسای

نوشته های مرتبط


حقوق قانونی و سلب مسؤولیت

ثبت نامه در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجرت به کانادا”

بالاترین: Balatarin

دنباله


Share

, , ,

  1. #1 by کتایون on اسفند ۲۶, ۱۳۹۲ - ۲:۴۷ ب.ظ

    با سلام
    من و همسرم کارت اقامت موقت کانادا داریم و هر دو دانشجو هستیم سوال من این است که آیا می توانم با فرستادن دعوتنامه به عمه ام که ۷۰ سال سن دارد و بیوه هستن ایشان شانس گرفتن ویزابا دعوتنامه را برای دیدار از ما دارند؟

    • #2 by علیرضا پارسای on فروردین ۳, ۱۳۹۳ - ۵:۲۱ ب.ظ

      تصمیم نهایی در خصوص ویزا با افسر مهاجرت است.

  2. #3 by نوید on فروردین ۲۳, ۱۳۹۲ - ۲:۱۴ ق.ظ

    با سلام و احترام
    من ۲۹ سال دارم ، ۲ سال ازدواج کردم ، همسرم PR کانادا داره ولی بخاطر شغل من نتونسته ازش استفاده کنه( من سهام داره یک کارخانه معتبر و پر درامد ایرانی هستم)، فقط ۱ ماه قبل از ازدواج به کانادا رفته ، حالا من میخواهم قبل از ابطال PR همسرم ۱ بار با هم سفر کنیم
    چه میشه کرد؟
    با تشکر

    • #4 by علیرضا پارسای on فروردین ۲۷, ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۰ ب.ظ

      بنده از پاسخ گویی به سوالات خاص مهاجرتی معذورم.

  3. #5 by بابک on فروردین ۱۳, ۱۳۹۲ - ۳:۳۲ ب.ظ

    سلام
    من وهمسرم یک فرزند پسرداریم و می خواهیم برای دیدن برادرم وخانوده اش به کانادا برویم .هردو کارمندیم و بیشتر ازدوهفته نمیتوانیم ازایران دورباشیم .
    پسرم ۱۳ سال دارد و قصد داریم درفصل تابستان که ازدرس فارق شد است به کانادا برویم .
    برادرم توان مالی کافی برای پذیرایی ازما را دارد و من هم استطاعات مالی کافی دارم .
    آیا شانس اینکه به کل خانواده سه نفری ما ویزا بدهند وجود دارد؟

    • #6 by علیرضا پارسای on فروردین ۳۱, ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸ ق.ظ

      بنده از پاسخ گویی به سوالات خاص مهاجرتی معذورم.

  4. #7 by تینا on اسفند ۶, ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۹ ب.ظ

    سلام و سپاس از راهنمایی نون
    من مقیم کانادا هستم وبا توجه به اینکه ۶ماه دیگه اگه خدابخوادقراره مادربشم می خوام برای خواهرم دعوتنامه بفرستم که تاآن موفع حتمااینجا باشه و کمک حالم آیاراهی هست که اینکارسریع ترانجام بشه؟ ممنون

    • #8 by علیرضا پارسای on اسفند ۸, ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۷ ق.ظ

      علی الاصول شش ماه زمان کافی ای است.

  5. #9 by فرشته احمدی on بهمن ۶, ۱۳۹۱ - ۴:۲۸ ب.ظ

    آقای پارسا من ۵۵ سال سن دارم پسرم اقامت دائم کانادا را دارد (PR) میخواستم برای دیدنش بروم چکار بکنم در ضمن همسر و دخترم در ایران هستند و من میتوانم حساب بانکیم را نشان بذهم در ضمن حقوق بازنشستگی هم می گیرم چطور می توانم اقدام کنم ؟به لحاظ زمانی چقدر طول می کشد ؟

    • #10 by علیرضا پارسای on بهمن ۱۲, ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۰ ب.ظ

      لطف کنید نوشته های فوق را مطالعه بفرمایید. جز اینها پیشنهاد خاص دیگری ندارم.

  6. #11 by میترا رشید on آبان ۴, ۱۳۹۱ - ۴:۵۸ ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    فرم در خواست به ویزای توریست را از کجا تهیه کنیم و این دفتر وکالت که در ایران هست ۵۰۰ دلار پول می گیرند و فرم را در اختیار می گذارند
    اگر امکان دارد شماره حساب سفارت که باید برای ویزا موقت پول واریز کرد را هم بدهید چون در سایت شماره حسابی نیست
    متشکرم از زحمات شما…

    • #12 by علیرضا پارسای on آبان ۴, ۱۳۹۱ - ۷:۴۹ ق.ظ

      همه این اطلاعات را می توانید از طریق وب سایت اداره مهاجرت کانادا دانلود کنید (لینک وبسایت در وبسایت سفارت کانادا در آنکارا آمده است). برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:

      وبسایت سفارت کانادا در ترکیه (آنکارا)

  7. #13 by siamak on مهر ۲۲, ۱۳۹۱ - ۶:۴۸ ب.ظ

    سلام

    من دعوتنامه از دختر عمه که ساکن کانادا هستش دارم

    شرایط خودم

    ۱- (۲ ویزای شنگن ) دارم از سفارت فرانسه
    ۲- ۲۰ میلیون تومان در حساب بانکی
    ۳- ۵ حساب بانکی فعال
    ۴- بیزنسم در رابطه با وب و آی تی هستش و در گوگل رتبه بالایی دارم
    ۵- نامزد کردم
    ۶- ۳۰ سال سن دارم
    سوالام این هستش

    ۱- از سفارت کانادا فرانسه اقدام کنم شانسم بهتره ؟
    ۲- کپی فکس شده دعوتنامه از کانادا رو قبول می کنند یا اصلشو می خوان ؟
    ۳- اگر عقد کنم شانس باری ویزای ویزیت بهتره یا نامزد ؟

    • #14 by علیرضا پارسای on مهر ۲۴, ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۵ ق.ظ

      بنده از پاسخ گویی به سوالات خاص مهاجرتی معذورم.

      • #15 by siamak on آبان ۳, ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۳ ق.ظ

        حیف وقتی که گذاشتم تایپ کردم کجاش این سوال خاصه ؟

  8. #16 by Ali on شهریور ۱۴, ۱۳۹۱ - ۸:۰۸ ب.ظ

    سلام من مدارک شغلیم کاملن و مدتى که از اروپا اومدم و تازه هم ازدواج کردم و دوست دارم برم سفر کانادا البته مجردى و نیاز به دعوتنامه دارم آیا شما میتونید منو کمک بکنید و در ضمن هزینه دعوتنامه رو هم تقبل میکنم ممنون

  9. #18 by ابی on شهریور ۳, ۱۳۹۱ - ۴:۰۶ ق.ظ

    سلام و خسته نباشید
    من میخواستم بدونم کار دولتی داشتن و دعوت نامه داشتن از یک دوست کانادایی چقدر میتونه به گرفتن ویزای دیدار دوستان و خانواده کمک کنه.
    من قصد دارم واسه یک هفته واسه سر زدن به دوستم برم اونجا .
    بیست و چهار سال دارم .ملک و املاک هم ندارم همزمان دانشجوی دو رشته هم هستم. کارمند رسمی شرکت ملی نفت هستم .
    خواهش میکنم راهنماییم کنید .
    هنوز هیچ اقدامی نکردم
    آیا نامه بالا که باید اسپانسر واسم بفرسته ،میشه واسم ایمیل کنه یا باید به دستم برسه . من اطلاعات زیادی ندارم اگر میشه یا اطلاعات کافی در این مورد دارید یا قبلا توضیح دادینه لینک اون مطلب رو اگر میشه لطفا بهم بدید.

    سپاس

    • #19 by علیرضا پارسای on شهریور ۶, ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۵ ق.ظ

      من در مورد کیس بخصوص شما نمی توانم نظر بدهم ولی به طور کلی گروه سنی جوان به ندرت شانس گرفتن ویزا دارند مگر آنکه خیلی ثروتمند باشند یا مرتب به سفرهای خارجی بروند (بخصوص کشورهایی نظیر آمریکا، استرالیا و انگلیس) تا شانس گرفتن ویزا داشته باشند. البته این کلی است و مورد به مورد فرق می کند.

  10. #20 by مریم on تیر ۳۱, ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۲ ق.ظ

    سلام آقای پارسای.. من میخوام برای همسرم دعوتنامه بفرستم. از طرف دیگه الان فرم های اسپانسرشیپ رو هم فرستادم.آیا همزمان با این مراحل ، ویزا میدهند؟ و آیا الان که سفارت کانادا به آنکارا منتقل شده است باز هم نیاز به محضری شدن نیست؟ و عنوان دعوتنامه نیز باید دقیقا همین باشد؟(Canada province of Ontario)
    ممنون از توجهتون

    • #21 by علیرضا پارسای on تیر ۳۱, ۱۳۹۱ - ۴:۵۴ ب.ظ

      سرکار خانم مریم

      لطفاً برای مشاوره مهاجرت و ویزا به نوشته زیر مراجعه فرمایید و در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید.

      مشاوره مهاجرتی و ویزای کانادا

  11. #22 by مهتاب on اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۹ ق.ظ

    سلام آقای پارسای
    من اوایل مارس برای دیدن همسرم که اتاوا دانشجوست درخواست ویزای visit دادم، حالا که بخش ویزای سفارت در تهران بسته شده وضعیت امثال من چطور میشه؟ به نظر شما مدت پروسه خیلی بیشتر می شود؟ این مساله تاثیری روی قبول شدن یا نشدن درخواست ها میگذاره؟
    ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این مورد دارید در اختیار ما بگذارید .افرادی با شرایط من تو شرایط روانی بدی قرار گرفتیم

    • #23 by علیرضا پارسای on اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۱ - ۱:۵۹ ب.ظ

      متأسفانه پاسخی برای سوال شما ندارم.

  12. #24 by مهری on مهر ۲۵, ۱۳۹۰ - ۵:۴۶ ق.ظ

    با سلام. بنده ۴۱ سال دارم متاهل و دارای دو فرزند. آیا با دعوتنامه از طرف پسرخاله ام (با توجه به اینکه از اقوام درجه یک محسوب نمی شود)که مقیم کانادا است می توانم ویزای دیدار از کانادا بگیرم…؟

    • #25 by علیرضا پارسای on مهر ۲۵, ۱۳۹۰ - ۸:۵۳ ق.ظ

      سلام خانم مهری

      هیچ چیزی محال نیست. پیشنهاد می کنم نوشته زیر را در این خصوص مطالعه فرمایید:
      http://www.aparsai.ca/?p=4407

      موفق باشید

(will not be published)