باطل شدن کارت اقامت دائم


ویزای کاناداکارت اقامت دائم کانادا یا Permanent Resident Card برای کسانی صادر می شود که موفق به دریافت اقامت دائم کانادا می شوند. اقامت دائم معمولا از طریق مهاجرت به کانادا حاصل می شود. در بیشتر روش های مهاجرت به کانادا به محض ورود به کانادا یا در اصطلاح Landing مقیم دائم Permanent Resident محسوب می شوید و در نتیجه این کارت را دریافت می کنید. در بعضی روش های مهاجرت هم برای مدتی به صورت مشروط اقامت دائم دارید و مدتی طول می کشد که اقامت دائم شما قطعی شود. علاوه بر روش مهاجرت از طریق پناهندگی هم می توان مقیم دائم کانادا شد. اگر تقاضای پناهندگی فرد پناهنده مورد قبول کشور کانادا واقع شود، به وی اقامت دائم اعطا می شود و کارت اقامت دائم دریافت می کند.

برای حفظ اقامت دائم کانادا در حال حاضر لازم است که از زمان ورود به کانادا تا پنج سال بعد حداقل دو سال یا به عبارتی حداقل ۷۳۰ روز را در کانادا حضور فیزیکی داشته باشید. مثلا اگر اول ژانویه ۲۰۱۱ وارد کانادا شوید، باید تا پایان دسامبر ۲۰۱۵ میلادی حداقل ۷۳۰ روز را در کانادا باشید، وگرنه کارت اقامت دائم شما باطل می شود و دیگر مقیم دائم کانادا محسوب نمی شوید. اگر این مدت را در کانادا حضور فیزیکی داشته باشید می توانید در خاتمه دوره تقاضای تمدید کارت کنید و مجدد وارد یک دوره پنج ساله شوید که لازم است ۷۳۰ روز آن را در کانادا باشید.

پاراگراف فوق برای کسانی صدق می کند که مایلند تنها به اقامت دائم کانادا اکتفا کنند و نمی خواهند تابع کانادا شوند. برای تابعیت Citizenship شرایط فرق می کند. هنگامی که تقاضای تابعیت می دهید، به چهار سال گذشته شما نگاه می کنند (در بیشتر موارد). اگر در این چهار سال حداقل سه سال یا ۱۰۹۵ روز را به صورت مقیم دائم کانادا در کشور کانادا حضور داشته باشید و پاره ای شرایط دیگر را هم رعایت کنید (نظیر به زندان نیافتادن و قبول شدن در امتحان تابعیت و …) آن وقت می توانید تابع یا شهروند کانادا شوید. به محض اخذ تابعیت، کارت اقامت دائم شما باطل می شود. از این پس می توانید با دریافت پاسپورت کانادایی به این کشور وارد شوید. پس بنابراین باطل شدن کارت اقامت دائم همیشه اتفاق بدی محسوب نمی شود. برای اطلاعات بیشتر در خصوص تفاوت ها و شباهت های اقامت دائم و تابعیت کانادا اینجا کلیک کنید.

یک نکته را هم باید عرض کنم و آن اینکه وقتی به عنوان یک تازه مهاجر وارد کانادا می شوید باید آدرسی را به افسر اداره مهاجرت بدهید. اداره مهاجرت معمولا بین سه الی شش هفته پس از ورودتان کارت اقامت دائم را به همان آدرس ارسال می کند. قویا توصیه می کنم که حتما تا زمان دریافت کارت در کانادا بمانید، در غیر این صورت ممکن است با مشکلات عدیده اداری مواجه شوید.

نوشته های مرتبط:

دنباله

حقوق قانونی و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

Share

, , , , , ,

  1. #1 by حسین on مهر ۲۰, ۱۳۹۱ - ۱:۲۸ ب.ظ

    من با مراجعه حضوری به دفتر مهاجرت محلی براحتی گرفتم

  2. #2 by shima on بهمن ۳, ۱۳۹۰ - ۳:۵۱ ب.ظ

    salam man shoharam shoghlesh tanzim va ahang saziye va khodam grafic khondam mikhastam bebinam mitonim mohajerate kanadaro bagirim!foriiiii

    • #3 by علیرضا پارسای on بهمن ۳, ۱۳۹۰ - ۸:۴۷ ب.ظ

      خانم شیوا

      اگر محبت کنید فرم ارزیابی را پر کنید شرایط شما را دقیق بررسی خواهیم کرد. احتمال اینکه بتوانید از روش خوداشتغالی هنرمندان اقدام کنید وجود دارد ولی باید دقیق بررسی کنیم. در ضمن به صورت پیش فرض این روش زمان بر است.
      http://www.mohajeran.ca/?page_id=2550

      موفق باشید

  3. #4 by farzaneh mirzaaghaee on مهر ۲۶, ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۷ ب.ظ

    با سلام و احترام فراوان
    می خواستم بپرسم برای تمدید کارت مهاجرت دایم برای پر کردن فرم ۵۴۵۵ آیا راهی بجز ارسال با پست هست؟ چون من ۲ هفته فرصت صبر کردن برای دریافت فرم را ندارم, آیا با مراجعه حضوری به اداره مهاجرت امکان دریافت فرم هست؟

    موفق باشید

    • #5 by علیرضا پارسای on مهر ۲۷, ۱۳۹۰ - ۴:۰۰ ب.ظ

      سلام خانم میرزاآقایی

      متأسفانه خیر یا حداقل من راه دیگری نمی شناسم. البته من این فرم ها را در اختیار دارم و اگر در تورنتو باشید می توانم برای پر کردنشان به شما کمک کنم. من مبلغی بابت فرم دریافت نمی کنم چون رایگان است ولی اگر بخواهید برایتان پر کنم هزینه خواهد داشت. اگر مایل بودید من در خدمتتان باشم با یکی از دفاتر ما تماس بگیرید.
      http://www.mohajeran.ca/?page_id=7483

      موفق باشید

(will not be published)