روش جدید مهاجرت تجاری به منیتوبا در سال 2018 میلادی

روش جدید مهاجرت تجاری به منیتوبا در سال 2018 میلادی

پرچم منیتوبااداره مهاجرت منیتوبا تغییراتی اساسی در روش مهاجرت تجاری خود در نظر گرفته است. این تغییرات مهاجرت تجاری به منیتوبا را بسیار شبیه مهاجرت کارآفرینی انتاریو و مهاجرت تجاری بریتیش کلمبیا خواهد کرد. در حال حاضر منیتوبا پذیرش متقاضی جدید را در گروه تجاری را متوقف کرده تا روش جدید را در سه ماهه اول سال 2018 میلادی آغاز نماید. در روش جدید متقاضی ابتدا با ویزای کار وارد کانادا خواهد شد و 24 ماه فرصت خواهد داشت که در استان یک واحد تجاری را خریداری یا راه اندازی کند. اگر این شرط برقرار شود می توان برای اقامت دائم متقاضی اقدام کرد. لازم به ذکر است که در روش جدید متقاضی نیاز به سپردن وثیقه 100 هزار دلاری به استان نخواهد داشت. هنوز دولت منیتوبا ریز اطلاعات را منتشر نکرده است ولی حداقل می دانیم که دو گروه از این روش می توانند به استان منیتوبا مهاجرت کنند. این دو گروه شامل کارآفرینان و کشاورزان خواهند بود.

شرایط اصلی مورد نیاز برای گروه کارآفرین

  • سابقه تجاری – حداقل سه سال سابقه مدیریت رده بالا یا مالکیت و مدیریت واحد تجاری در پنج سال گذشته
  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه – حداقل CLB 5 (مثلا در زبان انگلیسی حداقل آیلتس 4 در زیرگروه خواندن و حداقل آیلتس 5 در سایر زیرگروه ها)
  • تحصیلات – حداقل دیپلم دبیرستان یا معادل آن
  • سرمایه گذاری در منیتوبا – حداقل 250 هزار دلار در منطقه وینی پگ و حداقل 150 هزار دلار در سایر مناطق در یکی از تجارت های مورد قبول
  • تحقیق تجاری – بازدید از استان و نگارش یک بیزینس پلان (طرح تجاری/توجیهی) مورد قبول
  • دارایی خالص – حداقل 500 هزار دلار کانادا
  • سایر موارد – آشنایی همسر با زبان انگلیسی یا فرانسه، آشنایی متقاضی یا همسر با هر دو زبان رسمی کانادا، ثبت نام فرزندان در مراکز آموزشی مورد قبول مینتوبا حداقل شش ماه قبل از اقدام به مهاجرت، کار کردن یا تحصیل متقاضی یا همسر وی در کانادا

شرایط اصلی مورد نیاز برای گروه سرمایه گذار کشاورزی

  • سابقه تجاری – حداقل سه سال سابقه مدیریت یک واحد کشاورزی یا مالکیت آن
  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه – اگر مصاحبه ای صورت بگیرد به زبان انگلیسی یا فرانسه خواهد بود و متقاضی اجازه ندارد از مترجم کمک بگیرد (البته انتخاب بین انگلیسی یا فرانسه با متقاضی خواهد بود)
  • سرمایه گذاری در منیتوبا – حداقل 150 هزار دلار در یک واحد کشاورزی مستقر در مناطق روستایی منیتوبا
  • تحقیق تجاری – بازدید از استان و تحقیق درباره کشاورزی در استان
  • امکان کار و زندگی در منیتوبا – باید به افسر مهاجرت استان به وسیله گزارش و اطلاعاتی که ارائه می شود ثابت شود که امکان کار کشاورزی و زندگی در کانادا برای متقاضی وجود دارد (آشنایی با تکنولوژی کشاورزی و ….)
  • دارایی خالص – حداقل 350 هزار دلار کانادا

همان طور که در بالا آمد استان منیتوبا هنوز همه اطلاعات را به طور کامل منتشر نکرده است و بناست اطلاعات دقیق تر در ژانویه 2018 منتشر شود. اگر شما قبلا در گروه منیتوبا با شرکت مهاجرتی پارسای قرارداد بسته اید محبت کنید با ما تماس بگیرید تا در خصوص نحوه ادامه کار شما را راهنمایی کنیم. همچنین کارشناسان شرکت طی چند روز آینده به وسیله تلفن یا ایمیل با شما تماس خواهند گرفت.

با آرزوی موفقیت برای یکایک خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای
مشاور رسمی مهاجرت به کانادا مستقر در شهر تورنتو
استاد رشته مهاجرت کالج اشتون شهر ونکوور

فرم ارزیابی مهاجرت و ویزای کار و تحصیل کانادا

مشاوره رسمی ویزا، تابعیت و مهاجرت کانادا

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
Comments are closed.