درآمد مورد نیاز برای مهاجرت خوداشتغالی به کانادا

درآمد مورد نیاز برای مهاجرت خوداشتغالی به کانادا

این نوشته در تاریخ 1 می 2016 برابر 12 اردیبهشت 1395 نوشته و منتشر شده است.


پول و مهاجرتمهاجرت خوداشتغالی (خویش فرمایی) فدرال به کانادا یکی از روش های مهاجرت تجاری به کشور کاناداست. این روش برای سه گروه خوداشتغال هنرمند، ورزشکار و کشاورز پیش بینی شده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از گروه های مذکور به نوشته های زیر مراجعه کنید:

یکی از مسایل مهم در مهاجرت خوداشتغالی (صرف نظر از گروهی که در آن اقدام می شود) این است که متقاضی نشان دهد در یک دوره زمانی که از پنج سال قبل از اقدام برای مهاجرت شروع و تا هنگام بررسی پرونده توسط افسر مهاجرت ختم می شود، حداقل به مدت دو سال، به طور پیوسته، از این راه کسب درآمد می کرده است. درآمد متقاضی باید به گونه ای باشد که قادر بوده زندگی خود و خانواده خود را تأمین کند. دقت کنید که دوره کسب درآمد باید همزمان با دوره فعالیت پیوسته خوداشتغالی باشد. به عنوان مثال اگر متقاضی نشان دهد از سوم تیرماه 1392 تا سوم تیرماه 1394 به طور پیوسته خوداشتغال بوده، همچنین باید نشان دهد که از سوم تیرماه 1392 تا سوم تیرماه 1394 از این راه درآمد کافی داشته است.

اداره مهاجرت کانادا معیار خاصی برای درآمد تعریف نکرده است ولی خوب است با توجه به شرایط روز و کشور محل سکونت درآمد را در نظر گرفت. به عبارت دیگر باید به افسر مهاجرت نشان دهید درآمد شما به گونه ای بوده است که خود و خانواده خود می توانستید زندگی خود را از محل درآمد خوداشتغالی خود بگذرانید. درآمدی که نشان داده می شود لازم است مستقل از سایر منابع درآمد باشد. به عبارت دیگر درآمدهای زیر در محاسبه درآمد خوداشتغالی قابل قبول نیست:

  • درآمد همسر یا سایر اعضای خانواده
  • حقوق بازنشستگی
  • حقوق ثابت کارمندی (دقت کنید که در روش مهاجرت خوداشتغالی اصولا انتظار نمی رود که فرد کارمند باشد – حداقل در آن دوره دو ساله)
  • اجاره املاک (منزل مسکونی، واحد تجاری و …)
  • درآمد ناشی از تجارت بورس
  • سود حساب های سپرده در بانک
  • درآمد ناشی از فروش اموال منقول یا غیر منقول
  • هر درآمد دیگری که از ناحیه فعالیت خوداشتغالی نباشد

فهرست فوق به معنای این نیست که فرد حق ندارد درآمدهای دیگر داشته باشد، بلکه به این معناست که متقاضی صرف نظر از این درآمدها باید از محل فعالیت خوداشتغالی خود آن قدر پول دربیاورد که بتواند هزینه های زندگی خود، همسر و فرزندانش را تأمین کند و حتی المقدور مبلغی هم کنار بگذارد.

بدیهی است که یک فرد خوداشتغال حقوق بگیر نیست، در نتیجه دلیلی وجود ندارد که درآمد وی هم طی هفته ها یا ماه ها یکسان باشد. یعنی ممکن است در یک ماه اصلا درآمد نداشته باشد ولی در ماه بعدی چند برابر نیاز مالی اش درآمد داشته باشد. مهم این است که متقاضی نشان دهد که در طول آن حداقل دو سال می توانسته زندگی خودش و خانواده اش را از این راه تأمین کند. اگر متقاضی بتواند بیشتر از دو سال درآمد نشان بدهد چه بهتر ولی به طور معمول از نظر افسر مهاجرت همان دو سال کافیست.

نحوه اثبات درآمد

برای اثبات درآمد ناشی از خوداشتغالی می توان مدارک متعددی ارائه کرد، از جمله قرارداد، معرفی نامه یا رضایت نامه، گزارش حسابدار مستقل، گردش حساب بانکی و غیره. شرکت ما در این خصوص اطلاعات کاملی در اختیار موکلین بنده قرار می دهد که بتوانند مدارک کافی برای این مسأله ارائه کنند.

تفاوت درآمد و سرمایه

مسأله درآمد با مسأله سرمایه و دارایی متفاوت است. علاوه بر درآمد، مهاجران گروه خوداشتغالی باید نشان بدهند برای زندگی و ادامه فعالیت خوداشتغالی خود در کانادا به اندازه کافی سرمایه دارند. چنین سرمایه ای می تواند از محل درآمدهای خوداشتغالی و غیر خوداشتغالی متقاضی، دارایی های وی، دارایی های همسر، ارث و … تأمین بشود. برای اطلاعات بیشتر در مورد سرمایه مورد نیاز جهت مهاجرت خوداشتغالی به نوشته زیر مراجعه کنید.

سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت خوداشتغالی فدرال به کانادا

نوشته های مرتبط با مهاجرت خوداشتغالی

چند مسأله در مهاجرت خوداشتغالی به کانادا از اهمیت بسزایی برخوردار است:

  • متقاضی در پنج سال از قبل از اقدام برای مهاجرت تا هنگامی که افسر درباره پرونده تصمیم گیری می کند حداقل دو سال پیوسته در تعریف خوداشتغالی بگنجند.
  • درآمد متقاضی از محل خوداشتغالی به گونه ای باشد که در آن دو سال قادر باشد زندگی خود و خانواده اش را تأمین کند (ولو آنکه همسر وی درآمد داشته باشد)
  • متقاضی نشان دهد که می خواهد و می تواند بعد از ورود به کانادا فعالیت خوداشتغالی خود را ادامه دهد (گرچه عملا بعد از ورود تعهدی به این کار ندارد)

نکته مهم: روش خوداشتغالی مخصوص کسانی است که ثابت کنند خوداشتغال بوده اند (در زمینه های هنری، ورزشی یا کشاورزی) و همچنین بعد از ورود به کانادا می خواهند و می توانند (از نظر اقتصادی، سطح زبان انگلیسی و تجربه کاری) در فعالیت های خوداشتغالی شرکت کنند و به پیشرفت هنر، ورزش یا کشاورزی کانادا کمک کنند. این روش برای دور زدن نظام مهاجرتی نیست و نه تنها پرونده افرادی که سعی بر مدرک سازی کنند یا شرایط لازم را نداشته باشند رد می شود، بلکه ممکن است به مدت 5 سال به کانادا ممنوع الورود شوند. هنگام اقدام برای این روش به این نکته مهم دقت داشته باشید.

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

با امید موفقیت برای همه خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
Comments are closed.