آیا دانشجویان خارجی می توانند در کانادا کار کنند

آیا دانشجویان خارجی می توانند در کانادا کار کنند

این نوشته در تاریخ 28 آگست 2015 برابر 6 شهریور 1394 نوشته و منتشر شده است.


دانشجویان خارجیهر سال بیش از 200 هزار دانش آموز و دانشجوی خارجی در مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه های کانادا تحصیل می کنند. تحصیل در دانشگاه های کانادا به خاطر سطح بالای تحصیلات، ارزشمند بودن مدارک تحصیلی و معقول بودن هزینه ها بسیار مرسوم است. به رغم معقول بودن هزینه ها بسیاری از دانشجویان خارجی برای تأمین نیازهای مالی خود باید در کنار تحصیل کار کنند. در گذشته مجوز کار دانشجویان به طور پیش فرض به کار در محیط دانشگاه محدود می شد و تنها در موارد استثنا به دانشجویان بین المللی اجازه می دادند که خارج از محیط دانشگاه کار کند. خوشبختانه از اول ماه ژوئن 2014 این وضعیت تغییر کرده و کلیه دانشجویان خارجی که مجوز تحصیلی Study Permit دارند می توانند همزمان با تحصیلات خود تحت شرایط زیر داخل و خارج از محل تحصیل کار کنند.

  • مجوز تحصیلی ایشان معتبر باشد
  • دانشگاه یا مؤسسه آموزشی که در آن درس می خوانند مورد تأیید است
  • به صورت تمام وقت تحصیل کنند
  • تحصیلات ایشان به دریافت یک مدرک قابل قبول منجر شود
  • حداکثر 20 ساعت در هفته همزمان با تحصیل کار کنند
  • در صورت تمایل به صورت تمام وقت هنگامی که مؤسسه آموزشی تعطیل است (مثلا هنگام تعطیلات زمستانی، بهاری یا تابستانی) کار کنند

بعد از خاتمه تحصیلات، این دانشجویان می توانند تقاضای مجوز کار بعد از تحصیلات Post-graduate Work Permit بدهند. تا زمانی که نتیجه این تقاضا مشخص نشده، تازه فارغ التحصیلان می توانند به طور تمام وقت کار کنند. اگر مجوز صادر نشود، باید به کشور خود برگردند و اگر صادر شود، می توانند تا زمان اعتبار مجوز به کار کردن و زندگی در کانادا ادامه بدهند.

گرفتن کارت سین SIN Card

دانشجویان خارجی باید برای کار کردن در کانادا و استفاده از مزایای کار در این کشور کارت سین SIN Card دریافت کنند. این کارت تنها در صورتی صادر خواهد شد که روی برگ مجوز تحصیلی Study Permit دانشجو عبارات زیر نوشته شده باشد.

  • May work 20 hrs per week off-campus or full-time during regular breaks if meeting criteria outlined in section 186(v) of IRPR
  • May accept employment on or off campus if meeting eligibility criteria as per R186(f), (v) or (w). Must cease working if no longer meeting these criteria

اگر عبارات فوق روی برگ مجوز تحصیلی موجود نباشد در آن صورت لازم است از طریق اداره مهاجرت کانادا پی گیری کنند تا تغییرات لازم در مجوز تحصیلی ایشان انجام شود. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به وبسایت اداره مهاجرت کانادا یا یک مشاور رسمی مهاجرت مراجعه کنید.

نکته: بدیهی است دانشجویانی که اقامت دائم یا تابعیت کانادا را دارند نیازی به مجوز کار نداشته محدودیتی هم برای تعداد ساعت هایی که می توانند کار کنند وجود ندارد.

با آرزوی موفقیت برای همه خوانندگان وبسایت مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
Comments are closed.