درباره ویزای راه اندازی Start-up Visa مهاجرت مخترعان و مبتکران به کانادا

درباره ویزای راه اندازی Start-up Visa مهاجرت مخترعان و مبتکران به کانادا

این نوشته در تاریخ 20 نوامبر 2014 برابر 29 آبان 1393 نوشته و منتشر شده است.


ویزای راه اندازیکی از روش های مهاجرت به کانادا، اقامت از طریق Start-up Visa یا ویزای راه اندازی است. ویزای راه اندازی برای افراد کارآفرین و مبتکری در نظر گرفته شده است که ایده ای قابل اعتنا در صنعت یا سایر امور دارند. مثلا اگر شما اختراعی را به ثبت رسانده اید یا طرحی دارید که می تواند درآمدزا باشد، این ویزا برای شماست. در حقیقت از طریق ویزای راه اندازی شما می توانید بدون سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت کنید و اقامت دائم این کشور را دریافت نمایید.

قدم اول در ویزای راه اندازی Startup Visa

قدم اول در ویزای راه اندازی این است که طرحی قابل اعتنا داشته باشید. لازم است این طرح را به صورت یک طرح تجاری Business Plan حرفه ای پیاده کنید. بعد از پیاده کردن طرح، باید آن را به یکی از سازمان های مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا CIC ارائه نمایید. اگر آن سازمان حاضر بشود که برای اجرای طرح شما سرمایه گذاری کند، آن وقت می توانید قدم های بعدی را بردارید.

شروط اقدام از طریق ویزای راه اندازی Start-up Visa

برای اقدام به مهاجرت از روش ویزای راه اندازی لازم است شرایط زیر را داشته باشید.

  • از طرف یکی از سازمان های مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا نامه حمایت Letter of Support دریافت کنید
  • سطح زبان انگلیسی یا فرانسه شما حداقل برابر CLB 5 باشد. لازم است برای اثبات سطح زبان خود امتحان آیلتس IELTS یا تف TEF بدهید
  • حداقل یک سال سابقه تحصیلات عالی داشته باشید
  • حداقل به اندازه هزینه شش ماه زندگی خود و خانواده تان پول نقد داشته باشید
  • به کانادا ممنوع الورود نباشید

سایر نکات درباره این ویزا

دقت کنید که ویزای راه اندازی Startup Visa در اصل منجر به دریافت اقامت دائم کانادا Permanent Residency می شود. لازم است این نکات را در نظر بگیرید.

  • گرچه از دیدگاه اداره مهاجرت کانادا، برای گرفتن این ویزا نیاز به سرمایه گذاری خاصی نیست، ممکن است هنگام صحبت کردن با یکی از سازمان های مورد تأیید اداره مهاجرت، آن سازمان به شما اعلام کند که به شرطی شما را حمایت مالی می کند که بخشی از سرمایه گذاری توسط شما تأمین شود.
  • تنها با ثبت اختراع یا ابتکار نمی توان این ویزا را دریافت کرد. لازم است به سازمان های مذکور ثابت کنید که شما توانایی اجرای طرح را در کانادا دارید.
  • در حال حاضر کمتر کسی از این روش اقدام کرده است، در نتیجه مشخص نیست که زمان انتظار برای این روش چقدر باشد. با این حال به دلیل تعداد بسیار محدود متقاضی، ممکن است سرعت رسیدگی به این دسته از متقاضیان سریع باشد.
  • ویزای راه اندازی برای کلیه اعضای خانواده صادر می شود (همسر و فرزندان).
  • نظر به آنکه مراحل اقدام برای این ویزا بسیار پیچیده است (تهیه طرح تجاری، متقاعد کردن یک سازمان کانادایی برای سرمایه گذاری و …)، هزینه های اقدام از این روش بسیار سنگین است. اگر امکان پرداخت این هزینه ها را ندارید، به فکر اقدام نباشید.

اگر بر این باور هستید که می توانید از این روش اقدام کنید، فرم ارزیابی را پر کنید تا شرایط شما را دقیق بررسی کنیم. در صورت داشتن شرایط یکی از همکاران شرکت مهاجرت پارسای با شما تماس خواهد گرفت. تنها با کسانی تماس می گیریم که شرایط را داشته باشند.

با آرزوی موفقیت برای خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
Comments are closed.