چند نکته در خصوص مهاجرت خوداشتغالی

چند نکته در خصوص مهاجرت خوداشتغالی

این نوشته در تاریخ 22 اکتبر 2015 برابر 30 مهر 1394 ویرایش شد.


خوداشتغالییکی از روش های مهاجرت به کانادا روش خوداشتغالی (خویش فرمایی) Self-Employed نام دارد. این روش به طور کلی برای سه گروه هنرمندان، ورزشکاران و کشاورزان پیش بینی شده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت هر یک از این گروه ها به نوشته زیر مراجعه فرمایید.

هدف از نوشته حاضر پاسخ به یک سری سوالاتی است که اخیراً از سوی متقاضیان مهاجرت از این روش مطرح شده است.

سوال 1: زمان انتظار برای مهاجرت از این روش چقدر است؟

به طور کلی در هیچ روش مهاجرتی نمی توان زمان دقیق رسیدگی به پرونده را پیش بینی کرد. در حال حاضر پرونده اغلب موکلین بنده ظرف دو سال و نیم رسیدگی می شود. این مسأله به معنای آن نیست که در آینده نیز زمان انتظار به همین شکل خواهد بود. امیدوار هستیم که این زمان کوتاهتر شود ولی اینکه برعکس آن نیز اتفاق بیافتد وجود دارد. در ضمن باید در نظر داشته باشید که ماهیت پرونده ها با یکدیگر متفاوت است و بعضی ممکن است سریعتر یا کندتر از بقیه رسیدگی شوند.

سوال 2: آیا برای مهاجرت از این روش نیاز به داشتن مدرک آیلتس IELTS، سلپیپ CELPIP یا تف TEF داریم؟

وقتی از این روش اقدام می کنید، چنانچه مدرک زبان ارائه ندهید، نمره ای برای آگاهی شما از زبان های رسمی کانادا در نظر گرفته نخواهد شد ولی اگر به واسطه سابقه کار یا سایر مشخصات پرونده قوی ای داشته باشید احتمال قبولی وجود دارد. به عبارت دیگر در حال حاضر اجباری به ارائه مدرک زبان نیست ولی اگر مدرک زبان ارائه نکنید امتیاز شما از ناحیه آشنایی با زبان های رسمی کانادا صفر خواهد بود. برای توضیحات بیشتر در این زمینه به نوشته زیر مراجعه فرمایید:

دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه برای مهاجرت خوداشتغالی

سوال 3: برای اقدام به این روش به چه میزان سرمایه احتیاج داریم؟

روش خوداشتغالی برپایه سرمایه گذاری بنا نشده است. به همین دلیل پاسخ صریحی به این سوال نمی توان داد. با این حال لازم است دو نکته را در نظر گرفت.

  1. هر کس که به کانادا مهاجرت می کند باید نشان بدهد که توانایی اقتصادی لازم برای روی پای خود ایستادن را دارد. به همین دلیل افرادی که از این روش مهاجرت می کنند باید نشان دهند که حداقل به اندازه شش ماه زندگی در کانادا پول در حساب بانکی خود دارند. رقم دقیق این پول بستگی به تعداد نفرات خانواده دارد.
  2. در روش خوداشتغالی فرد اعلام می کند که پس از ورود به کانادا قصد دارد کار خوداشتغالی خود را ادامه دهد. اگر این کار نیاز به سرمایه گذاری خاصی داشته باشد (مثلا دوربین فیلم برداری برای فیلمبرداران)، متقاضی باید ثابت کند که سرمایه لازم برای این مسأله را در اختیار دارد. رقم دقیق سرمایه بستگی به نوع کار دارد. در مورد گروه کشاورزی مسأله سرمایه اهمیت خاصی دارد چرا که شخص باید نشان دهد قادر به خرید یک مزرعه در کاناداست و مزرعه در کانادا بسیار گران است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد میزان سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت خوداشتغالی به نوشته زیر مراجعه فرمایید:

سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت خوداشتغالی به کانادا

نکته مهم: روش خوداشتغالی مخصوص کسانی است که ثابت کنند خوداشتغال بوده اند (در زمینه های هنری، ورزشی یا کشاورزی) و همچنین بعد از ورود به کانادا می خواهند و می توانند (از نظر اقتصادی، سطح زبان انگلیسی و تجربه کاری) در فعالیت های خوداشتغالی شرکت کنند و به پیشرفت هنر، ورزش یا کشاورزی کانادا کمک کنند. این روش برای دور زدن نظام مهاجرتی نیست و نه تنها پرونده افرادی که سعی بر مدرک سازی کنند یا شرایط لازم را نداشته باشند رد می شود، بلکه ممکن است به مدت 5 سال به کانادا ممنوع الورود شوند. هنگام اقدام برای این روش به این نکته مهم دقت داشته باشید.

با آرزوی موفقیت برای همه خوانندگان مهاجران کانادا

علیرضا پارسای

فرم ارزیابی مهاجرت کانادا

تماس برای دریافت وقت مشاوره

ثبت نام در خبرنامه مهاجران کانادا

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
Comments are closed.