مهاجرت والدین به کانادا در سال 2014 میلادی

مهاجرت والدین به کانادا در سال 2014 میلادی

نکته مهم: برای جدول درآمدها برای سال 2016 اینجا کلیک کنید.

این نوشته که در تاریخ 3 ژانویه 2014 برابر 13 دی ماه 1392 نوشته و منتشر شده بود در تاریخ 9 ژانویه 2014 برابر 19 دی ماه 1392 ویرایش شد.


مهاجرت والدین به کانادااگر فردی مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد، به شرط داشتن شرایط زیر می تواند اسپانسر Sponsor والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود به کانادا شود.

  • سن وی حداقل 18 سال باشد
  • ساکن کانادا باشد
  • درآمد سالانه وی در سه سال گذشته از حداقل درآمد مورد نیاز MNI تعیین شده توسط اداره مهاجرت کانادا بیشتر باشد
  • مدارک صادره از سوی اداره مالیات کانادا، میزان درآمد وی را تأیید کند

اگر درآمد اسپانسر از حداقل درآمد مورد نیاز MNI کمتر باشد، می تواند از همسر خود کمک بگیرد به شرط آنکه همسر وی:

  •  ضامن پرونده بشود
  • مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد
  • حداقل 18 سال داشته باشد
  • در کانادا زندگی کند
  • درآمدش توسط اداره دارایی کانادا CRA تأیید شود
  • مجموع درآمد وی و اسپانسر از MNI بیشتر شود

حداقل درآمد مورد نیاز سالیانه MNI چیست؟

اداره مهاجرت کانادا هر سال جدولی را منتشر می کند که در آن حداقل درآمد لازم برای پرونده های اسپانسرشیپ درج می شود. این درآمد MNI نام دارد که مخفف Minimum Necessary Income است. مبلغ MNI براساس خط فقر Low Income Cut-Off یا LICO محاسبه می شود. طبق تصمیم اخیر اداره مهاجرت کانادا لازم است MNI برای متقاضیان اسپانسرشیپی والدین حداقل 30 درصد بیشتر از خط فقر یا MNI پایه باشد. جدول زیر این مبالغ را برای سال 2014 نشان می دهد.

تعداد اعضای خانواده

حداقل درآمد پایه

MNI – برای والدین

اسپانسر - یک نفر$23,647$30,742
دو نفر$29,440$38,272
سه نفر$36,193$47,051
چهار نفر$43,942$57,125
پنج نفر$49,839$64,791
شش نفر$56,209$73,072
هفت نفر$62,581$81,356
بیش از هفت نفر به ازای هر یک نفر که اضافه شود$6,362$8,271

بگذارید مثالی بزنیم. فرض کنید که فردی به همراه همسر و دو فرزندش در کانادا زندگی می کند. ایشان و همسرش هر دو مقیم کانادا هستند. اگر این فرد قصد داشته باشد پدر و مادر و برادر 12 ساله اش را برای مهاجرت به کانادا اسپانسر بشود، باید از جدول فوق ردیف 7 نفر را در نظر بگیرد، چرا که خانواده خودش 4 نفر و خانواده ای که اسپانسر می کند 3 نفر هستند که در مجموع می شود 7 نفر. درآمدی که در این ردیف آمده است یعنی 80153 دلار کانادا حداقل درآمد سالیانه این فرد در هر سال و برای سه سال گذشته باید باشد. لازم است این درآمد به وسیله مدارک اداره دارایی کانادا تأیید شود. اگر در آمد فرد اسپانسر در هر سال 50 هزار دلار باشد و درآمد همسرش هم 40 هزار دلار باشد، در آن صورت باز هم امکان اسپانسرشیپی وجود دارد به شرط آنکه همسر این فرد ضامن پرونده شود.

سایر موارد در مورد اسپانسرشیپی والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها

دقت داشته باشید که اسپانسر و ضامن به مدت 20 سال از زمان ورود والدین اسپانسر به کانادا متعهد می شوند که هزینه های اولیه زندگی والدین اسپانسر را تأمین کنند (خورد و خوراک، پوشاک، سرپناه، مراقبت های پزشکی و …). البته در حال حاضر وقتی والدین اسپانسر وارد کانادا می شوند از خدمات رایگان پزشکی بهره مند خواهند شد (به طور معمول سه ماه پس از ورود به کانادا)؛ اما ایشان نمی توانند تقاضای کمک های دولتی نظیر Social Welfare یا Old Age Security کنند.

اگر والدین متقاضی فرزند کمتر از 18 سال داشته باشند، می توانند وی را به پرونده اضافه کنند (به شرط آنکه اسپانسر امکانات مالی اسپانسر وی را داشته باشد). قبلا حداکثر سن فرزند همراه 22 سال بود که به 18 سال کاهش داده شده است.

در سال 2014 تنها 5000 پرونده در این گروه پذیرفته می شود. در نتیجه اگر شرایط را دارید باید هر چه سریعتر اقدام کنید.

اگر مایل هستید که در این راه از خدمات یک مشاور رسمی مهاجرت به کانادا استفاده کنید، فرم زیر را پر کنید (این فرم در ایران قابل رؤیت نیست):

فرم بررسی اسپانسرشیپی والدین

از صمیم قلب برای همه خوانندگان مهاجران کانادا آرزوی موفقیت دارم.

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

Share
Comments are closed.