روش جدید مهاجرت کارکنان ماهر به استان سسکچوان

روش جدید مهاجرت کارکنان ماهر به استان سسکچوان

نکته مهم (12 ژانویه 2014): ظرفیت مهاجرت کارکنان ماهر به سسکچوان بدون داشتن دعوتنامه شغلی برای سال 2014 تکمیل شده است. از این پس در سال 2014 تنها کسانی می توانند از این روش اقدام کنند که دعوتنامه رسمی کار داشته باشند.

این نوشته در تاریخ 18 دسامبر 2013 برابر 27 آذر 1392 منتشر شده است.


سسکتونروش مهاجرت کارکنان ماهر به استان سسکچوان SINP International Skilled Workers برای افرادی است که به واسطه مهارت های خود تصمیم دارند در استان سسکچوان Saskatchewan کشور کانادا کار و زندگی کنند. استان سسکچوان یکی از استان های ثروتمند کاناداست. ثروت این استان به واسطه منابع مختلف از جمله نفت و گاز، پتاس، اورانیوم، جنگل و الماس است. این استان همچنین در زمینه کشاورزی و دامداری بسیار فعال است. جمعیت سسکچوان حدود یک میلیون نفر است در حالیکه وسعت آن تقریبا دو برابر کشور آلمان می باشد. با این حساب سسکچوان به شدت نیازمند افزایش جمعیت خود است و روش مهاجرت کارکنان ماهر به این استان، یکی از روش هایی است که به کمک آن امکان افزایش جمعیت این استان فراهم می شود. هوای سسکچوان سرد و نسبتاً خشک است. دو شهر اصلی این استان ریجاینا Regina مرکز استان و سسکتون Saskatoon، هر یک بین  200 الی 300 هزار نفر جمعیت دارند.

چه کسانی می توانند برای مهاجرت به استان سسکچوان از طریق روش کارکنان ماهر اقدام کنند؟

برای اقدام از روش کارکنان ماهر سسکچوان که از ابتدای سال 2014 میلادی (حدود نیمه دی ماه 1392) آغاز می شود، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • یا خارج از کانادا زندگی کنید یا اگر در داخل کانادا حضور دارید، حضور شما قانونی باشد (مثلا با ویزای تحصیلی یا کار معتبر در کانادا حضور داشته باشید)
  • از مجموع 100 امتیاز این روش مهاجرت حداقل 60 امتیاز کسب کنید.
  • در زمینه کاری که اقدام می کنید، در 10 سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار داشته باشید. همچنین اگر از کارفرمایان سسکچوانی دعوتنامه شغلی ندارید، لازم است حداقل یک سال سابقه کار شما مطابق رشته تحصیلی تان باشد.
  • نمره زبان انگلیسی یا فرانسه شما باید حداقل برابر CLB 4 باشد.
  • لازم است یا از یک کافرمای سسکچوان دعوتنامه شغلی معتبر ارائه کنید، یا آنکه همه شرایط زیر را داشته باشید:
    • سطح تحصیلی شما باید با طبقه بندی های شغلی سطح 0 یا A یا B هماهنگی داشته باشد.
    • باید حداقل یک سال تحصیلات عالی داشته باشید (این تحصیلات عالی باید معادل حداقل یک سال تحصیلات عالی در کانادا باشد). لازم است تحصیلات عالی شما منجر به یک مدرک معتبر (نظیر فوق دیپلم، کارشناسی و …) شده باشد.
    • شغل شما در فهرست مشاغل مورد نیاز استان سسکچوان باشد.
    • اگر شغل شما به گونه ایست که نیاز به مجوز کاری در کانادا داشته باشد، لازم است از سازمان های مرتبط در سسکچوان مجوز بگیرید.
    • باید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای زندگی در سسکچوان را دارید. همچنین لازم است طرح زندگی Settlment Plan در سسکچوان ارائه کنید.

نکته مهم: دقت کنید که برای سال 2014 تنها 250 پرونده بدون داشتن دعوتنامه شغلی پذیرفته خواهد شد. نظر به آنکه پذیرش از دوم ژانویه 2014 آغاز می شود، به احتمال قوی ظرفیت ها تا پایان ماه ژانویه و چه بسا زودتر تکمیل خواهد شد.

نحوه محاسبه امتیازات چگونه است؟

موارد امتیاز بندی به شرح زیر است:

  • تحصیلات – حداکثر 23 امتیاز
  • سابقه کار – حداکثر 15 امتیاز
  • زبان انگلیسی یا فرانسه – حداکثر 20 امتیاز
  • سن – حداکثر 12 امتیاز
  • ارتباط با سسکچوان (داشتن دعوت به کار، سابقه کار در استان و …) – حداکثر 30 امتیاز

چه کسانی نمی توانند از این روش برای مهاجرت اقدام کنند؟

افراد زیر نمی توانند برای روش مهاجرت کارکنان ماهر سسکچوان اقدام کنند.

  • کسانی که در کانادا حضور دارند و تقاضای پ..ن….ا…ه..ن.د…..گ.ی داده اند.
  • کسانی که در مشاغل مرتبط با پزشکی در استان سسکچوان مشغول به کار هستند.
  • کسانی که نتوانند همه مدارک لازم را به استان تحویل بدهند.
  • کسانی که نتوانند امتیاز لازم را کسب کنند.
  • کسانی که مدارک آنها بعد از تکمیل ظرفیت به دست اداره مهاجرت استان برسد.
  • کسانی که نتوانند ثابت کنند که واقعا قصد زندگی و کار در استان سسکچوان را دارند.
  • کسانی که برای مهاجرت خود به استان سسکچوان دروغ بگویند یا واقعیت را پنهان کنند.

شرکت مهاجرتی پارسای در زمینه مهاجرت به سسکچوان فعال است. اگر مایل هستید که شرایط شما را بررسی کنیم، فرم زیر را پر کنید.

فرم ارزیابی مهاجرت به سسکچوان از روش کارکنان ماهر

موفق باشید

علیرضا پارسای

نوشته های دیگر:

 

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

سلب مسؤولیت و کپی رایت

ثبت نام در خبرنامه وب سایت

نصب رایگان تولبار “مهاجران کانادا”

 تذکر: این نوشته و کلیه نوشته ها و نظرات وب سایت مهاجران کانادا جنبه قانونی، حقوقی یا رسمی ندارد. این نوشته ممکن است مشمول مرور زمان شود. همواره برای مشاوره حقوقی با یک وکیل رسمی مشورت کنید. ما مسؤولیتی در خصوص صحت مطالب یا نظرات موجود در این وب سایت نمی پذیریم.

 

Share
Comments are closed.